EXCLUSIV  Sector 4, NINSOARE. Declarație curajoasă a lui Marian Goleac-VIDEO

După un weekend ploios în Capitală, este clar că nu va mai trece multă vreme până când administrația PSD va da un nou test în ceea ce privește deszăpezirea. În timp ce Primăria Generală anunță că va cumpăra mașini de topit zăpada, în sectorul 4 se caută soluții pentru ca omătul să nu mai blocheze orașul.

Prezent la ultimul comandament de iarnă de la Primăria Capitalei, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunța faptul că instituția pe care o conduce estimează că anul acesta nu vor fi probleme în ceea ce privește intervențiile de după cădere zăpezii.

DC News a încercat să afle motivele care au stat la baza declarației pline de avânt a edilului, iar răspunsurile au venit din partea lui Marian Goleac, directorul general al SC. ADP 4 SA, firma care se va ocupa de deszăpezire în sectorul 4. Goleac a întărit susținerile primarului și a afirmat că „iarna aceasta nu ne mai ia pe nepregătite”.

„Avem pregătite peste 6.000 de tone de sare depozitate într-o hală pe fosta platformă industrială IMGB. Avem peste 160 de utilaje pregătite să intervină și peste 450 de oameni care pot pune oricând mâinile pe lopeți și să îndepărteze zăpada acolo unde utilajele nu au acces”, a declarat Marian Goleac. Potrivit acestuia, Sectorul 4 este pregătit să desfunde și străzile laterale, o problemă generalizată pe timp de iarnă în Capitală. „Avem inclusiv utilaje de talie mică și foarte mică. Vorbim fie de despre Mercedes Sprinter și Toyota Hilux, dotate cu plug și sărăriță, ceea ce înseamnă că vom lucra și pe străzile laterale cu același ritm susținut ca și pe bulevarde”, mai spune directorul  ADP Sector 4. 

Rugat să comenteze inițiativa Primăriei Generale de a achiziționa mașini de topit zăpada, Marian Goleac a dezvăluit că Primăria Sectorului 4 a testat anul trecut un astfel de utilaj, însă eficiența scăzută acestuia și timpii mari ce trebuiau parcurși pentru mutarea lui din loc în loc a însemnat amânarea discuțiilor privind achiziționarea unor astfel de echipamente. „Acest lucru nu înseamnă însă că utilajele de acest gen nu ne sunt necesare. Evident să și Sectorul 4 trebuie să cumpere așa ceva în viitor”, a concluzionat Marian Goleac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel