Sector 1. 61 de utilaje de deszăpezire, 4 încărcătoare și 359 de oameni acționează

61 de utilaje de deszăpezire, 4 încărcătoare și 359 de oameni acționează, la această oră, pentru deszăpezirea străzilor din Sectorul 1. În cazul înrăutățirii condițiilor meteo, numărul de utilaje va fi suplimentat, anunță Primăria Sectorului 1.

Încă de la ora 04:00 dimineața, 21 de utilaje ale Companiei Romprest, prestatorul serviciului de deszăpezire, au împrăștiat material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje supraterane și subterane.

“Am cerut operatorului de deszăpezire să acționeze cu toate mijloacele pe care le alocă în Sectorul 1 pentru ca traficul în sector să se desfășoare fără niciun fel de probleme. Este obligația noastră să asigurăm servicii de deszăpezire în conformitate cu cerințele locuitorilor celei mai dezvoltate comunități din România”, a afirmat Dan Tudorache.

Potrivit programului de deszăpezire aprobat de Consiliul Local Sector 1, compania Romprest este pregătită să intervină în perioada sezonului rece 2017-2018 cu 82 de utilaje dotate cu aparatură de ultimă generație (auto-cisterne, unimog-uri etc).

Utilajele sunt dotate cu sistem GPS, care permite monitorizarea în timp real a operațiunii de deszăpezire.

400 de persoane, în stațiile RATB

Totodată, între 350 și 400 de persoane vor acţiona în această iarnă în vederea îndepărtării manuale a zăpezii de pe trecerile de pietoni, din staţiile RATB, refugii RATB, căi de acces în instituţiile publice etc. 

La nivelul Sectorului 1, au fost luate în calcul pentru acest sezon de iarnă 21 de puncte fixe unde vor fi poziţionate utilaje pregătite să intervină, după cum urmează: Piaţa Victoriei (intrare pe Buzeşti), Piaţa Victoriei (intrare pe Lascăr Catargiu), Piaţa Romană (intrare pe Dacia), B-dul Aviatorilor (Pescăruş), Piaţa Charles de Gaulle, Calea Floreasca (la intrarea dinspre Pasajul Pipera), Str. Nicolae Caranfil (staţia de carburanţi MOL), B-dul Aerogării (staţia de carburanţi OMV), Piaţa Victoriei (intrare pe Calea Victoriei), Gara de Nord (vizavi de coloane), B-dul Banu Manta (în faţa primăriei, intrare spre pasaj), Piaţa Victoriei (pastila Kiseleff x Aviatorilor), Calea Griviţei (sub Pod Grant, intrare pe bretea spre Turda),Calea Griviţei (staţia de carburanţi MOL Chibrit, intrare spre pasaj), Calea Griviţei (staţia de carburanţi MOL Chibrit, intrare pe Ion Mihalache), Şos. Bucureşti-Ploieşti (DN1) (staţia de carburanţi MOL – Pod Otopeni), B-dul Poligrafiei (staţia de carburanţi LUKOIL Jiului), Şos. Bucureşti-Târgovişte (staţia de carburanţi MOL Odăii), B-dul Bucureștii Noi (staţia de carburanţi OMV), Aleea Privighetorilor (vizavi de Academia de Poliţie), Şos. Chitilei (staţia de carburanţi OMV).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel