EXCLUSIV  Secretul victoriei PNL la europarlamentare. Rareș Bogdan: Acest lucru a scăpat celor care făceau analizele!

Rareș Bogdan, numărul 1 al PNL și locomotiva partidului în alegerile europarlamentare 2019, a dezvăluit, la interviul DCNews, secretul pe care nimeni nu l-a luat în calcul când făcea analizele cu privire la intenția de vot! 

”Pe Internet, am avut cea mai puternică campanie online.” a spus Rareș Bogdan, la DCNews. Dar ceva a scăpat tuturor analizelor, ”o chestiune esențială”: ”Un cont de Facebook care a scăpat de radar. Facebook-ul a fost foarte important în această campanie și mobilizarea pe Facebook. A fost foarte important inclusiv că n-am refuzat apariții. M-am dus peste tot, inclusiv în medii considerate de unii lideri ai Dreptei a fi ostile”. 

”Au scăpat de sub radar un amănunt care a fost extrem de important inclusiv în duminica votului, dar foarte important, toată campania, a fost contul meu de Facebook, care a avut un engagement de 1,4 milioane pe săptămână, iar în ultima săptămână a avut 3,4 milioane. Acest lucru a scăpat din radarul celor care făceau analizele”, a spus Rareș Bogdan. 

Liderul PNL spune că Dacian Cioloș avea 420.000, iar Dan Barna 250.000. Totodată el afirmă că n-a existat niciun cont care să-l egaleze, nici al partidelor, nici al liderilor. 

”Știam că e șansa noastră”

”Am făcut-o organic. Le-am spus: aveți grijă, dacă băgați bani în postări, Facebook-ul e ca un balaur care va cere tot mai mulți bani. Generați reacții organice! PSD a băgat sute de mii de euro. Toate partidele au încercat asta. Noi am avut rezultate pentru că am făcut-o cu profesioniști. În Youtube am fost lideri timp de cinci săptămâni. Ne-am dus în zona de Instagram, care a rămas aproape descoperită de la celelalte partide, ne-am dus în zona de  Twitter, am stat în Facebook și-n tot ce a însemnat online-ul din România. În Google, în tot ce însemna motoare, am fost prezenți, pentru că știam că e șansa noastră”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel