Secretul Simonei pe iarba Wimbledonului: ”Cred că am început să iubesc...”

Secretul Simonei pe iarba Wimbledonului: ”Cred că am început să iubesc...”
Secretul Simonei pe iarba Wimbledonului: ”Cred că am început să iubesc...”

Simona Halep a reușit să-și egaleze perfomanța anterioară de la Wimbledon, după câteva meciuri în care a arătat un joc extrem de solid și bine adaptat fiecărei oponente pe care a avut-o.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, Simona Halep fiind recunoscută drept ”regina zgurii”, suprafață pe care a obținut cele mai frumoase rezultate. Imediat după meciul cu chinezoaica Zhang, Simo a postat pe Twitter ceea ce a simțit ea în acel moment, practic, un mesaj de dragoste pentru Wimbledon 2019: ”Iarbă, cred că te iubesc ❤️”

 

Ea și-a însoțit postarea cu o postare plină de optimism: ”Ce bătălie a fost astăzi! Semifinale Wimbledon, ne aflăm aici!"

Întrebată care este secretul turneului bun făcut de ea la Wimbledon, Simona a vorbit despre acomodarea sa cu această suprafață și ce consideră ea că a reușit să îmbunătățeacă:

”Sunt o persoană diferită. Totul s-a schimbat. Am mult mai multă experienţă acum, am mare încredere în mine. Iubesc să joc pe iarbă, e prima oară când spun asta (râde). Cred că va fi o mare provocare pentru mine. O să pregătesc acest meci aşa cum am făcut-o şi până acum, la acest turneu. Sunte relaxată, fericită şi motivată să câştig. Am călcat un pic pe iarbă în România, chiar dacă nu e voie. Sunt mulți ani în care am jucat pe iarbă și într-un final am reușit să simt mingea, să am timing-ul potrivit pentru acest joc. Este foarte diferit, dar mă simt bine pe picioare, sunt fresh, toate acestea contează pe teren. Sunt în semifinale. Am început să mă simt mai bine pe teren. Nu am alunecat deloc în timpul turneului. Sper să fiu la fel şi în următorul meci”, a precizat Simona, care a fost toată un zâmbet în fața ziariștilor.

Pot face multe lucuri măreţe la acest turneu

”E un pic periculos să joci pe iarbă, picioarele nu sunt mereu stabile, aşa cum se întâmplă pe hard sau pe zgură. Din acest motiv prefer să joc pe acele suprafeţe. Acum am început să mă simt mai bine. Pot face multe lucuri măreţe la acest turneu. Încerc să mă ajustez la aceste condiţii. Am mare încredere în mine. De fiecare dată când mingea vine spre mine, simt că ştiu ceea ce trebuie să fac. Este foarte important”, a mai spus Simona Halep, în conferința de presă de după meciul care a trimis-o în semifinale.

În acest an, la Wimbledon, Simona Halep face cel mai bun turneu din carieră pe iarbă, ajungând din nou în semifinale. De remarcat că, exceptând partida cu Buzărnescu, Simo și-a învins toate adversarele în minimum de seturi, ultima victimă fiind chinezoaica Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1.

Citește și:

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat Live score. Meci pentru semifinale

Simona Halep, despre Svitolina: Nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel