Secretar general al PNL: ALIANȚĂ cu o parte din PSD, POSIBILĂ

Secretarul general al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru, a declarat, vineri, că există posibilitatea unei alianțe cu o fracțiune a PSD. 

”După ceea ce s-a întâmplat în perioada imediat trecută cu Guvernul Grindeanu ştiu sigur că zile Guvernului Tudose nu sunt atât de multe. (...) Eu nu cred că PSD va guverna patru ani, mai mult decât atât, nu ştiu dacă PSD va ieşi din iarna viitoare şi sunt şi alte variante de guvernare. Sub nicio formă nu va fi un alt USL, dar în politică niciodată să nu spui niciodată. PSD a dat dovada unui partid extrem de disciplinat, dar când faci disciplină cu parul apar oameni care vor face stânga împrejur. Există posibilitatea ruperii unei fracţiuni social-democrate de mai bună calitate care să-l urmeze pe Ponta, nu că m-ar da afară dragostea pentru Ponta, şi absolut că PNL ar putea face alianţă cu o anumită fracţiune mai de calitate din PSD”, a precizat Constantin Dumitru.

El a adăugat că este clar că într-o eventuală viitoare coaliţie de guvernare, PNL, în primul rând, ar sta de vorbă cu ALDE, PMP şi apoi cu PSD.

[citeste si]

”Într-o eventuală viitoare coaliţie de guvernare în primul rând am sta de vorbă cu ALDE, nu putem să nu admitem că ALDE este partidul nostru frate, chit că sunt disensiunile actuale şi care ţin strict de şefii partidelor, după aceea am sta de vorbă cu Mişcarea Populară, deşi timpul a demonstrat că genul ăsta de guvernare nu aduce nimic bun, dar, sincer, varianta cea mai plauzibilă şi mai corectă mi s-ar părea alegerile anticipate, cu toate că nu văd o modificare esenţială a scorului după alegeri”, a spus Constantin Dumitru. El a mai menţionat că nu se gândeşte ”nicio clipă că vom sărbători Centenarul Unirii cu actualul prim-ministru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel