Secretar de stat din ministerul Apărării: Cum să-i dai țării tale la gioale? Noapte bună, România! Somnul tău chiar naște monștri!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Fostul secretar de stat din ministerul Apărării, Otilia Sava, a reacționat când a văzut că miniștrii sunt în ședință de ore bune.

”24 de ordonanțe de urgență într-o ședință de guvern??? Să privatizezi sistemul de sanatate peste noapte, fără studii de impact, fără dezbateri parlamentare și fără ca românul să fie măcat prevenit, dacă nu consultat?


Să nu deranjeze pe nimeni că ne-am trezit în democrație și ne culcăm liniștiți într-o situație de 24 de ori mai gravă decât ordonanța care ne-a învățat să strigăm in piață "noaptea ca hoții"?


Cum să-i dai țării tale la gioale doar pentru că mâine e posibil să pleci? Unde sunt câinii de pază ai democrației și deontologii? Noapte bună, România! Somnul tău chiar naște monștri!”, a scris Otilia Sava pe Facebook.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a criticat, marţi, faptul că Guvernul Orban a intrat în şedinţă cu 24 de proiecte de Ordonanţă de Urgenţă, în condiţiile în care există riscul ca aceasta să fie ultima şedinţă de Guvern, iar, după adoptarea moţiunii, Executivul să fie interimar şi să nu mai poată legifera prin OUG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel