Secretar de stat demis de Ludovic Orban. PMP îl contrazice pe premier

Orban
Orban

PMP îl contrazice pe Ludovic Orban cu privirea la demiterea secretarului de stat Valeriu Lupu, după ce acesta ar fi fost prins băut la volan. 

Reprezentanții PMP susțin că Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, și-ar fi dat demisia și că nu ar fi fost demis de către Ludovic Orban. 

”PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigura cetățenii de integritatea și onestitatea membrilor săi indiferent de poziții și funcții. Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată. În urmă evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu dată prezenței din funcția de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Pe această cale ne exprimăm regretul față de cele întâmplate”, se arată în comunicatul trimis de reprezentanții PMP Timiș. 

Vă reamintim că secretatul de stat a fost implicat vineri într-un accident rutier. Acesta s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit un dosar penal. 

VEZI MAI MULTE AICI: Secretar de stat la Transporturi, DEMIS de Orban după accident. E OFICIAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel