Secție neurochirurgie Colentina. Medic: Asistenta pleacă plângând

Spital
Spital

Jurnalista Emanuela Schweninger a publicat declarațiile a doi medici de la Colentina, unul dintre ei fiind chiar medicul care a declanșat scandalul, Ionuț Gobej. Medicii povestesc cum a luat naștere secția de neurochirurgie și momentele grele pe care le-au avut de depășit. 

Iată postarea:

"Dorin Bica, neurochirurg Spitalul Colentina: Ultimii trei ani de rezidențiat i-am petrecut la Paris. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Ați văzut Grey's Anatomy... Așa era. Munceam până la epuizare și eu și doctorul Gobej. Am plecat la Paris cu gândul de a învăța și a mă întoarce acasă. Am primit în 2014 un telefon dacă vrem să facem o secție de neurochirurgie la Spitalul Colentina. Oferta era fabuloasă. Prima condiție a fost ca anestezistul să fie în sală la ora 8. A doua - să ne lase să ne facem o secție ca la Paris. Trebuia să oferim aceeași calitate ca acolo! Secția e impecabilă din punct de vedere tehnic și uman. Toți stăm peste program. Eu si Gobej n-am primit niciun ban pentru ore suplimentare si nici nu vrem. Am cerut pentru echipa si e normal sa primeasca... Asistenta pleaca deseori plangand pentru ca ingrijeste singura 30 de bolnavi!

Ionut Gobej: am ajuns aici dupa ce managerul ne-a sunat profesorii de la Paris sa ii intrebe daca pot recomanda un neurochirurg pentru o noua secrie. Sefii nostri de acolo au zis: avem doi romani. Sunt cei mai buni rezidenti pe care i-am avut vreodata!

Erau ei: Dorin Bica si Ionut Gobej," a scris Emanuela Schweninger pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel