Sebastian Ghiță - #rezist, scandal. Emisiunea lu Ciutacu, țintă: Nu ne lăsăm!

Ciutacu - Ghiță
Ciutacu - Ghiță

Emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV și Sebastian Ghiță sunt noile ținte #rezist. 

”Apostolii libertății totale de exprimare, cei care au făcut din "M**e PSD" filosofie politică, care au agresat demnitari pe stradă și care au vandalizat sedii de instituții publice, se consideră amenințați de afirmațiile libere ale lui Sebastian Ghiță. Fiind libertate până la capăt, i-au făcut și plângeri penale. La pachet, au declanșat și un val de reclamații la CNA împotriva acestei emisiuni. Pentru că moderatorul nu i-a trântit telefonul în nas.” scrie pe pagina de Facebook a emisiunii ”Punctul culminant”. 

”Să fie primite! P.S. Parafrazând spusele pline de miez ale celui mai celebru procuror anticorupție din Europa, noi suntem Punctul culminant și nu ne lăsăm” conchide sursa citată. 

Declarația lui Sebastian Ghiță de mai jos a generat revolta #rezist. Sebastian Ghiță i-a avertizat pe protestatari că li se vor da șuturi în fund și vor fi trimiși acasă. ”Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei” a spus Sebastian Ghiță, cu referire la protestatari precum cei de la Ministerul Justiției. 

Vezi mai jos declarația: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel