Sebastian Ghiță - Bogdan Chirieac, dialog incendiar: ''El are înregistrări cu Kovesi"'

Sebastian Ghiță FOTO: Agerpres
Sebastian Ghiță FOTO: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac și Sebastian Ghiță au avut un dialog incendiar la România TV după ce omul de afaceri a depus o plângere de secția de investigare a magistraților împotriva judecătorului care i-a emis un nou mandat de arestare.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă se vor emite mandate de arestare pe numele lui Sebastian Ghiță până când vor reuși ca omul de afaceri să fie extrădat din Serbia, având în vedere emiterea unui nou mandat de arestare pentru Ghiță, Chirieac a afirmat că așa procedau procurorii de la DNA Ploiești, Onea și Negulescu, și reprezintă doar o picătură care umple un cazan cu smoală.

Așa proceda unitatea de elită de la Ploiești. Ce i s-a întâmplat domnului deputat este încă o picătură într-un cazan cu smoală. I-au mai dat un mandat de arestare el fiind în afara țării în momentul acesta. Acolo s-au întâmplat lucruri abominabile. Eu mă bucur foarte mult fiindcă cei doi nu sunt arestați preventiv, fiindcă sunt împotriva arestării preventive, dar pe de o parte constat că secția pentru procurori a CSM, la fel cum făceau Camera Deputaților și Senatul, s-a opus încuviințării arestării preventive, deci nu au avut curaj să meargă la un judecător, a spus Chirieac, aflat în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Negulescu, înregistrări cu Kovesi

Ar fi povestit domnul Onea și cu domnul Negulescu de șefa lor, doamna Kovesi, că dacă îi vor aresta, ei vor spune tot ce i-a pus Kovesi să facă. Din câte știu eu, domnul Negulescu a și înregistrat-o pe doamna Kovesi. Așa se lăuda domnul Negulescu în tot Ploieștiul, că el are înregistrări cu doamna Kovesi și că nu îi va face niciodată nimic, a adăugat Sebastian Ghiță, prezent prin legătură telefonică.

Domnul Chirieac, dumneavoastră aveți o explicație, alta de natură penală și judiciară, pentru tot efortul și încordarea pompieristice la doi ani după?, a întrebat Victor Ciutacu.

Da. Statul subteran încerca să își impună punctul de vedere. Eu am încredere în domnul deputat Sebastian Ghiță. Tot ce a spus în materie de stat subteran, cel puțin, s-a dovedit exact la virgulă. Dânsul spune că domnul procuror Negulescu, mare procuror al României, spune că are înregistrări cu doamna Kovesi. Acest lucru justifică fapta secției de procurori a CSM care se opune arestării preventive. Spuneam că și eu sunt împotriva arestării preventive, dar trebuia să se ajungă la judecată. În același timp, și aici poate domnul Ghiță ne ajută un pic, la un interval foarte scurt a apărut povestea cu doamna Kovesi procuror general șef , a răspuns Bogdan Chirieac.

Cum a venit manipularea cu Kovesi

O minciună și o manipulare, a continuat Ghiță.

Asta era chestiunea, ceea ce îmi ridică mari semne de întrebare. Era pusă în felul acesta tocmai ca să astupe distrugerea lui Negulescu? Eu sunt convins că în Ploiești aveți informații foarte bune. Nu se mișcă cei doi acolo fără să vă sune pe dumneavoastră., a continuat Bogdan Chirieac.

"'Nu stau lucrurile așa. Manipularea cu doamna Kovesi a venit pentru că eu i-am făcut plângere la secția de investigare a magistraților, acuzând-o că i-a dirijat pe domnii Onea și Negulescu și că dânsa este capul acestui grup infracțional și în curând vom avea mai multe dovezi decât cele de la DNA Ploiești., a adăugat Sebastian Ghiță.

Vezi și: Ghiță, PRIMA REACȚIE după plângerea depusă pe numele judecătorului care i-a dispus arestarea - Documentul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel