EXCLUSIV  Sebastian Ghiţă, achitat. Ciutacu: S-a înfundat un culoar din justiţie, se alege praful de dosarele lor

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Realizatorul Tv Victor Ciutacu a susţinut, după larga paletă de achitări de care a beneficit la Instanţa Supremă fostul deputat Sebastian Ghiţă, că aşa se întâmplă de când s-a dat liber la judecat "pe bune" dosarele de corupţie.

Victor Ciutacu a declarat pentru DC News:

"Procurorul Portocală şi acoliţii lui de la Ploieşti au făcut dosare la comandă politică. Au acţionat împotriva unorţinte. Nu spune nimeni că de-a lungul istoriei DNA-ului toată lumea anchetată de a fost nevinovată. Dar, pentru asta trrebuie să mai faci şi dosare pe bune, ceea ce la Prahova nu prea s-a făcut, după cum se vede. Le cad dosarele ca spicele în instanţă. S-a înfundat culoarul din justiţie, se alege praful de dosarele lor! Pentru că nu au fost făcute cu temeinicie, nu au fost făcute în spiritul legalităţii, au fost denunţuri obţinute cu japca, au fost presiuni făcute asupra familiilor martorilor şi ulterior a suspecţilor şi s-a ajuns la ce s-a ajuns!

Ca să citez din domul procuror Portocală "Lui Ghiţă tot îi găsescu eu ceva. Îi înscenez un furt din buzunare şi un viol.", aşa zicea dommnul procuror Negulescu în înregistrările pe care le-am difuzat eu. Ei, n-a reuşi cu violul şi cu furtul din buzunare, dar a reuşit pe bază de dosare de aşa zisă corupţie în care a tras după el tot ce a găsit disponibil în judeţul Prahova: şefi de procuratură, şefi de poliţie, şefi de servicii secrete... a luat tot de-a valma. Şi acum vine instanţa, că s-a dat liber la judecat pe bune, care decide că oamenii ăia sunt nevinovaţi!”

Jurnalistul a încheiat fără să uite că cineva trebuie trebuie tras la răspundere pentru erorile din dosare: "Plăteşte cineva? Negulescu e cu gagica prin Poiana Braşov, după cum vedem, domnul Onea a rămas procuror simplu la DNA Ploieşti şi anchetează oameni?!" a spus Victor Ciutacu.

Vezi şi: Sebastian Ghiță, achitat. Mircea Badea: S-a ales praful

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel