Urmărește emisiunea live


Sebastian Ghiță: Victor Ponta a fost șantajat să o numească pe Kovesi la DNA

ponta kovesi
ponta kovesi

Sebastian Ghiță mărturisește într-o nouă înregistrare că Victor Ponta a fost șantajat de Florian Coldea să o numească pe Laura Codruța Kovesi la DNA.

Eu sunt persoana care a însoțit-o pe Elena Udrea la biroul lui Victor Ponta și despre care Elena Udrea a declarat public. Ce nu s-a spus până acum e faptul că Victor Ponta a fost șantajat pentru a o numi pe Kovesi. În fața mea, Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea în America pentru a se întâlni cu Obama va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunțul cu privire la anularea vizitei va fi facut în apropierea alegerilor prezidențiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge.

Toate aceste lucruri pot fi confirmate de Victor Ponta, Elena Udrea și de Ion Cristoiu citind jurnalul Elenei Udrea și chiar de Traian Băsescu. Documentul înaintat lui Traian Băsescu a fost scris la Guvern, pe calculator din secretariatul lui Victor Ponta. Am asistat la redactarea lui pe hârtie oficială și am mers la vila SRI cu indicativul cap 2 unde se aflau Florian Coldea și Victor Ponta. Ponta ne spusese Elenei Udrea și mie: Eu o să o propun, dar am o părere proastă despre Kovesi. Sunt sigur că va executa ordinele din afară și ne va face dosare tuturor. Pe voi doi vă va aresta primii Victor Ponta a avut dreptate. Kovesi a avut grijă să înlăture din viața publică pe toți cei care au ajutat-o. M-am dus cu documentul la Victor ponta. L-am găsit cu Coldea. Acesta a sunat-o pe Kovesi și i-a spus să vină la București. Așa a fost numită Kovesi., a dezvăluit Sebastian Ghiță într-o nouă înregistrare trimisă România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel