SEBASTIAN GHIȚĂ, intervenție fulger la Antena 3. Badea, întrebare despre Kovesi

Sebastian Ghiță a avut o intervenție fulger, duminică seară, la Antena 3, în contextul prezentării unei noi înregistrări de către Vlad Cosma.

"Viața mi-a făcut și multe surprize, dar nici adevărul nu poate să stea ascuns la nesfârșit. Mulți spun într-adevăr sunt probe false la Ghiță, dar să-l extrădăm. Să-l vedem pe Portocală cum merge în închisoare. Singura salvare vine de la judecători. Astăzi, tot mai avem speranță că judecătorii Înaltei Curți sunt suficient de echilibrați și vor găsi de cuviință să se uite la toate aceste lucruri ilegale", a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Sebastian Ghiță.

"Acest Portocală nu a lucrat singur", a mai spus Ghiță.

"Și toate aceste liste pe care le prezentați au făcut parte dintr-un mecanism ca să elimine oameni. (...) Cred că vor veni toate aceste probe despre cine a ordonat", a declarat acesta.

Întrebarea lui Badea

În cadrul intervenției telefonice, Mircea Badea l-a întrebat dacă va prezenta înregistrarea cu Laura Codruța Kovesi la el acasă. "DA" a spus Sebastian Ghiță.

Declarații despre Toader

"Văd că domnul Tudorel mă caută pe mine prin Belgrad. Pe ce? Pe probe false?", a mai zis Ghiță.

"Războiul e prea greu și prea profund. (...) Să sesizeze Dragnea și cu Tudorel Curtea Constituțională", a continuat Ghiță cu declarațiile.

Întrebare pentru Cosma

"Vreau să profit și să-l întreb pe Cosma: în dosarul meu, acești procurori l-au forțat pe Vlad Cosma să-și asume trei identități diferite. (...) E adevărat, domnule Cosma? ", l-a întrebat Ghiță. "E adevărat. (...) În acest dosar mai am alte două identități", a răspuns Cosma.

De asemenea, Sebastian Ghiță a mai spus, la Antena 3, că Vlad Cosma, fost deputat, a fost dus la ÎCCJ, pentru a depune mărturie într-un proces, cu o cagulă pe cap. "L-au luat cu cagulă și l-au amenințat că, dacă nu spune ce l-au forțat să spună, îl sună pe Onea. Și l-a sunat", a declarat Ghiță.

[citeste si]

De menționat că Vlad Cosma a anunțat că, luni, va fi audiat la ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel