EXCLUSIV  Se schimbă destinul unei ZODII. Astrolog: Aflați și niște secrete în curând

Horoscop
Horoscop

O zodie va avea parte de o schimbare remarcabilă!

„Vă pregătiţi de o schimbare remarcabilă!”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre una dintre zodii, avertizând ulterior: „Trebuie să acceptaţi schimbarea, să acceptaţi decizia pe care aţi luat-o. Acea schimbare poate fi în zona profesională, în zona relaţională sau în zona sănătăţii”.

„Veţi afla nişte secrete, lucuri care nu vă implică pe voi. Pe zona profesională, aveţi grijă cu excesul de zel", a mai spus astrologul DCNews despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

Lună Nouă în Balanță

În altă ordine de idei, sâmbătă, 28 septembrie, în jurul orei 21:26, va fi Lună Nouă în Balanță. „Luna nouă este acel fenomen în care Soarele și Luna sunt conjunctie, adică împart același grad al unui semn zodiacal. De această dată, gazda va fi Balanță. Și va fi una drăgută, preocupată de vestimentație, de iubire, sentimente, relații, de simt estetic, dar și de justiție”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews, adăugând ulterior: „Ascendentul astrogramei momentului este în Gemeni, ceea ce ne arată dorința de schimbare, de a diversifica sau de a alege alte modalități de a iubi sau de a ne alege partenerul. Luna Nouă, alături de Mercur (guvernatorul) sunt plasate exact în casa a 5-a, cea a iubirii, sentimentelor pure, a romantismului, distracțiilor, a copiilor, a bucuriei de a trăi. Cojuncția Lunii cu Soarele face o inconjuncție cu Uranus, planeta inovației, din Taur. Da, iubirea poate fi inovată. Mai ales în vremurile acestea, când stabilitatea relațională nu mai este ca pe vremuri. Suntem obligați să găsim soluții pentru a ține relația, dar și pentru menținerea spațiului personal al fiecăruia dintre parteneri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel