Se fac angajări masiv! Posturi disponibile, domenii

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 25.485 locuri de muncă.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.715), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.149), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.108), lucrător comercial (1.058), confecţioner-asamblor articole din textile (774), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (656), manipulant mărfuri (577), șofer de autoturisme și camionete ((569), vânzător (481), șofer autocamion/mașină de mare tonaj (461).

Din cele 25.485 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.283 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.058 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora. Baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7:00 AM.

Vezi și: Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie, număr telefon programări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel