Se fac angajări. Apel către cei care doresc un loc de muncă

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a lansat public un apel către brăilenii care doresc un loc de muncă, precizând că a fost deschis în municipiu un call center şi angajatorul caută încă 20 de salariaţi.

"Noi locuri de muncă în Brăila. Telekom a deschis azi un nou call center în Brăila, 50 de locuri de muncă au fost ocupate, iar alte 20 de locuri de muncă sunt disponibile. Salariul este mai mare decât cel minim pe economie şi se pot obţine şi alte facilităţi de la angajator. Primăria municipiului Brăila susţine toate investiţiile care creează locuri de muncă", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Marian Dragomir a participat joi la deschiderea call center-ului Telekom Romania, destinat companiilor care aleg să-şi externalizeze activităţile de vânzări şi telemarketing, servicii de back office, customer service şi retenţie clienţi.

Sediul de la Brăila este al şaselea centru în care Telekom Romania furnizează servicii de tip call center externalizate, compania operând alte cinci astfel de centre în patru oraşe: trei centre în Bucureşti şi câte unul în Bacău şi Craiova, cu un total de peste 500 de angajaţi.

"Brăila, ca şi celelalte oraşe în care desfăşurăm astfel de activităţi, este un centru universitar cu tradiţie, care ne-a permis să recrutăm forţa de muncă de care avem nevoie, cu un nivel de educaţie superior. Din acest punct de vedere am considerat Brăila ca fiind un oraş cu potenţial, dincolo de nevoile de început.

Astăzi am început cu 50 de colegi noi, dar centrul este dimensionat pentru 70 de locuri. Forţa de muncă a fost găsită mai uşor aici, decât în alte centre. Salariile sunt atractive, mai mari decât cele pe economie, au o componentă fixă şi o componentă variabilă, care are legătură cu performanţa. Din punct de vedere financiar, colegii noştri sunt motivaţi să lucreze alături de noi", a declarat directorul executiv al companiei, Ovidiu Ghiman.

Portofoliul de clienţi de servicii externalizate de call center ai Telekom Romania include companii din cele mai diverse industrii, banking, energie, aviaţie, retail - din România, dar şi din alte ţări, precum Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel