Se caută o vedetă. Mbappe, Neymar, Zidane sau Mourinho? Planurile președintelui Real Madrid

Zinedine Zidane la Real Madrid
Zinedine Zidane la Real Madrid

Faptul că Real Madrid a ratat toate obiectivele pentru sezonul în curs l-a făcut pe Florentino Perez, șeful Real Madrid, să caute soluții de urgență.

Conform site-ului madrilen as.com, preşedintele galacticilor, Florentino Perez, vrea să aducă în lotul Real Madridului pe una dintre cele două vedete ale campioanei Franţei, Neymar sau Mbappe.

Kylian Mbappe are cifre mult mai bune decât aveau Messi şi Ronaldo la vârsta lui. Dacă el nu va putea fi transferat, Perez și-l dorește pe Neymar, fostul jucător al marii rivale, Barcelona. Mai ales că bazilianul are ghinion la Paris, unde s-a accidentat din nou şi stă departe de teren.

Un nou antrenor

În același timp, conducerea clubului încearcă să aducă un nou antrenor în locul lui Santiago Solari. Publicația a făcut deja un sondaj printre fani, iar numele lui Jurgen Klopp figurează ca principalul favorit al fanilor Real Madrid. Pe locurile 2 şi 3 se află foştii antrenori ai "galacticilor", Zinedine Zidane, la egalitate cu Jose Mourinho.

Ramon Calderon, fostul preşedinte al echipei de pe Santiago Bernabeu, a dezvăluit răspunsul dat de Zinedine Zidane, care a spus ”că nu vine în acest moment". Calderon a mai precizat, pentru BBC, că francezul ar putea totuşi să revină la Madrid la finalul sezonului, însă ”prima alegerea a preşedintelui a fost mereu Jose Mourinho", a mai pecizat el.

Echipa madrilenă trece printr-o extrem de neagră perioadă, după ce, în mai puţin de o săptămână, a pierdut orice şansă de a mai câştiga vreun trofeu în actuala stagiune. Real Madrid a înregistrat 4 înfrângeri la rând pe teren propriu, dintre care eliminarea cu Ajax fiind chiar umilitoare: 4-1 la Madrid, pentru "lăncieri".

Citește și:

Real Madrid - Solari, decizie după înfrângere cu Ajax

Mourinho, sumă uriașă după concedierea de la Manchester United

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel