Urmărește emisiunea live


”Nu știu dacă mai poate”. Se caută înlocuitor pentru Pintilii? Duckadam, declarații despre accidentare

Mihai Pintilii a fost schimbat după 15 minute în meciul cu Sepsi, mijlocașul FSB acuzând o problemă medicală.

Mihai Pintilii a rezistat pe teren doar un sfert de oră cu Sepsi, scor 2-0, iar Teja s-a temut de ce-i mai rău: o recidivă a accidentării suferite în urmă cu trei săptămâni. Doctorii nu au vrut să riște cu echipa de pe ultimul loc din Play off, iar verdictul îl află marți, dacă va juca cu CFR, duminică seara. 

Teja s-a arătat optimist imediat după meci, susținând că este doar o contracție la gambă: ”Nu cred că e o contractură. Cred că va juca. L-am schimbat pentru a-l proteja, pentru că l-am simțit și cu o zi înainte de meci, la antrenamentul de dinaintea meciului, și i-am spus să nu riscăm, iar dacă se întâmplă în timpul jocului să-l înlocuiesc” a declarat antrenorul roș-albaștrilor, după partidă.

Citește și: Liga Campionilor: Ajax, tremură. Ronaldo, semnale pozitive după accidentare

Nu știu dacă mai poate

Se pare că mijlocașul FCSB face tot mai greu față din cauza accidentărilor, lucru care l-a făcut pe Helmuth Duckadam să afirme că FCSB trebuie să găsească repede un înlocuitor pentru fotbalistul de 34 de ani.

”Nu ştim momentan ce are, dar eu cred că i se trage de la accidentările mai vechi. Refacerile de după accidentări nu mai sunt la fel şi vârsta îşi spune şi ea cuvântul. Organismul nu îşi mai revine la fel de repede ca în tinereţe. Se accidentează din ce în ce mai des”, a spus Duckadam, conform ProSport.

”Acum, echipa are nevoie de el, dar pe viitor trebuie să ne reorientăm, pentru că urmează cupele europene de la vară şi e şi campionatul. Nu putem sta în Pintilii! A fost valoros, dar nu mai poate! Dacă facem o analiză, poate că acest nivel e prea mult pentru el. Nu ştiu dacă mai poate”, a mai afirmat fostul mare portar al Stelei.

Mijlocașul roș-albaștrilor a lipsit aproape jumătate de an, după o accidentare în timpul meciului România – Muntenegru, din septembrie 2018.

Citește și: Dennis Man, transfer de 20 de milioane. Dragomir: Nu pot să spun mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel