EXCLUSIV  Scutire impozit pe profit: Mărire plafon IMM-uri, promisiunea lui Dragnea

Credit Financiar
Credit Financiar

Liviu Dragnea a explicat la DCNews Live că în eventualitatea în care PSD va forma Guvernul intenționează să mărească plafonul microintreprinderilor care sunt scutite de plata impozitului pe profit până la o cifră de afaceri de 500 000 de euro. Ele ar urma să plăteasca doar impozitul pe cifra de afaceri. 

Liviu Dragnea a explicat că în acest moment microintreprinderile au între 1 și 2 % impozit pe cifra de afaceri și nu plătesc impozit pe profit, dar cu condiția ca cifra de afaceri să nu depășească 100 000 de euro. 

Programul de guvernare al PSD cuprinde o mărire a acestui plafon până la 500 000 de euro, în condițiile în care numărul de IMM-uri sunt românești într-un număr covârșitor. 

94 % din IMM-urile din România sunt până în intervalul de 500 000 de euro cifră de afaceri. 99% dintre ele sunt românești. Și am zis că dacă suntem un partid românesc, mărim plafonul de la 100 000 de euro la 500 000 de euro și intră aici toate firmele românești. Astfel, va fi un sprijin real pentru capitalul autohton care din păcate a fost lovit în ultimii ani în favoarea altora, " a declarat Liviu Dragnea la DCNews Live. 

Iată răspunsul complet:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel