Urmărește emisiunea live


Scuipat, rufe și semințe, REVOLUȚIE la Buzău. Banciu îi sfătuiește pe oameni să emigreze

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu a avut o reacție după ce la Buzău, consilierii locali, au votat un regulament de convieţuire socială, prin care oamenilor le este interzis să scuipe pe jos, să mănânce seminţe în parcuri sau în faţa blocurilor, să usuce rufele pe balcon, la vedere, dar şi să bată covoarele în faţa blocului.  

El a spus că persoanelor care nu le convine ideea cu rufele, pot emigra la Napoli.

"Consilierii locali din Buzău au votat un regulament de conviețuire socială care va bulversa ordinea lucrurilor pe planetă. (...) Buzoienii nu vor mai avea voie să-și întindă rufele la vedere. Am un singur sfat pentru ei: să emigreze la Napoli. Acolo s-a dat decret: toată lumea poate să-și pună rufele în balcoane, la vedere, unde vrea, până la sfârșitul veacurilor pentru că asta este ce a mai rămas din Napoli", a zis Radu Banciu la B1 TV. El a dat de înțeles că acest regulament este foarte bun.

[citeste si]

"La Buzău - Doamne, zici că vorbim de Chicago, nu vei mai putea bate covoarele în fața blocului. Numai eu știu 75 de bărbați care și-au cunoscut soțiile în timp ce băteau covoarele", a mai spus realizatorul TV.

Radu Banciu a venit și cu o propunere. "Dacă mai primim și vestea că nu mai poți să-ți repari mașina în fața blocului, în maieu... este bine. Știu mulți oameni care au rămas în România doar pentru asta, să repare mașini în fața blocului. Unde mai poți face așa ceva?", a zis Radu Banciu.

Proiectul aparţine primarului Constantin Toma. Buzoienii îşi vor putea întinde rufele la vedere doar dacă au apartamente cu vedere în spatele blocurilor şi nu la stradă. O altă regulă pe care locuitorii orașului vor fi obligaţi să o respecte este cea privind bătutul covoarelor în faţa blocului. Oamenii care vor fi prinşi că-şi scutură covoarele lângă bloc riscă o amendă.

"Trebuie să civilizăm acest oraş chiar dacă va fi nevoie să o facem cu forţa, dacă nu avem încotro. Dar, nu putem admite să scuipi pe stradă, să mâncăm seminţe sau să aruncăm tot felul de gunoaie. Trebuie să mai ştie şi de frică, că dacă arunci un gunoi pe stradă poţi plăti şi o amendă", a zis edilul Constantin Toma.

Au fost stabilite şi sancţiuni care pot consta în avertismente sau amenzi între 500 și 1.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel