Scrisoare Giuliani. Avocatul Bolcaș: Nu sunt în stare să îl înțeleagă

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit la România TV despre scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani Președintelui României, Klaus Iohannis și liderului Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a transmis o scrisoare oficială Președintelui României și liderului Camerei Deputaților în care își exprimă îngrijorarea în legătură cu „prejudiciul adus statului de drept în România". Potrivit acestuia, progresele au fost subminate grav de excesele DNA, făcute în numele „aplicării legii". Giuliani încurajează România să îşi reafirme angajamentul de a investiga şi judeca corupţia în mod cinstit, transparent şi în concordanţă cu legea.

Lucian Bolcaș a comentat situația.

Domnul Giuliani este un foarte bun jurist, avocat, ale cărui calități au fost recunoscute nu pe baza numirii administrative cum se întâmplă la noi, ci pe baza afirmării sale în multe procese de greutate. Există două atitudini: una a neștiutorilor care nu sunt în stare să îl înțeleagă și alta a celor care cel puțin au citit despre această problemă. Între urechiști, lăutari și cei care știu carte există o mare diferență, iar la noi cei care s-au pronunțat în favoarea construcției unui stat de drept sunt foarte mulți. Nu există stat de drept în dictatura lui Klaus Werner Iohannis. Există stat de drept numai într-un cadru democratic parlamentar. Asta trebuie realizat în România cu toate opozițiile pentru acest deziderat., a spus avocatul Lucian Bolcaș la România TV.

Vezi și: Ciutacu, remarcă după scrisoarea avocatului lui Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel