Scrisoare anti-Dragnea. Ședințe de urgență în teritoriu. Stroe: Nu cred ca este indicat

Scrisoarea lansată de mai mulți lideri PSD împotriva lui Liviu Dragnea tulbură apele în teritoriu. La organizația social-democraților de la Constanța s-a anunțat deja o ședință a Biroului Permanent Județean.

În urma scrisorii lansată o tabără a PSD-ului împotriva lui Liviu Dragnea i-a pus într-o situație dificilă pe reprezentanții din teritoriu. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a organizat deja ședință în Biroul Permanent Județean. "Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizaţia judeţeană Constanţa a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care funcţionează democrația internă de partid. În acest mod trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar. Forurile în care trebuie purtate asemenea discuţii sunt C.EX.N, respectiv CONGRESUL partidului", a transmis preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe. Conform Replicaonline,  acest mesaj a fost trimis şi primarilor din teritoriu.

 "Nu facem decât să destabilizăm partidul"

 "Mâine (joi -n.r.) vom avea o şedinţa Biroului Permanent Judetean in care vom stabili poziţia noastră, pe care o voi susţine în cadrul sedintei C.EX.N. convocate de preşedintele partidului. Programul de guvernare al partidului are realizari notabile, au crescut veniturile populaţiei - salarii, pensii, avem creştere economică confirmată statistic intern şi extern, de aceea nu cred ca este indicat sa aducem asemenea discuţii în spaţiul public. Repet, aceste discuţii trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului şi numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul şi să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD", a mai declarat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel