ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Județele unde elevii NU merg la cursuri

Sanie
Sanie

Elevii din Capitală şi alte judeţe nu vor merge la ore, vineri, 23 martie, decizia fiind luată din cauza vremii.

ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Primarul general Gabriela Firea a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise, având în vedere ninsorile şi intensificarea vântului, informase PMB prin intermediul unui comunicat.

ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. De asemenea, Inspectoratele Şcolare Judeţene din Ilfov, Olt, Ialomiţa şi Călăraşi au hotărât să suspende cursurile în şcoli, grădiniţe şi licee, pe 23 martie, în urma avertizărilor de cod portocaliu de ninsori emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Având în vedere că, în perioada 22 martie ora 23:00 - 23 martie ora 15:00, municipiul București și județul Ilfov se vor afla sub incidența codului meteorologic portocaliu de ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută, la sediul ISU București-Ilfov a avut loc întrunirea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, pentru stabilirea măsurilor de asigurare a protecției populației. Astfel, membrii celor două comitete au luat decizia de sistare a activităților instituțiilor de învățământ din București și Ilfov în ziua de vineri.

ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Și școlile din Călărași vor fi închise. "Important! Cursurile în unitățile de învățământ din județul Călărași se suspendă în ziua de vineri, 23.03.2018", se precizează în anunțul postat de ISU Călărași.

[citeste si]

ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Totodată, și școlile din județul Olt vor fi închise, din cauza vremii, potrivit unui anunț transmis de Inspectoratul Școlar Județean. Și Prefectura Ialomița a anunțat oficial suspendarea cursurilor școlare vineri. "Având în vedere evoluția valorilor termice și a precipitațiilor sub formă de zăpadă, însoțite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, și a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus suspendarea cursurilor școlare în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Ialomița, vineri, 23 martie 2018, cu excepția grădinițelor cu program prelungit", se arată în comunicatul Prefecturii Ialomița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel