EXCLUSIV  Schimbările climatice, impact asupra economiei. Cristian Roşu (ASF): Au efecte atât asupra bunurilor, cât și asupra oamenilor

Cristian Roşu, vicepreşedinte al ASF, a vorbit, în cadrul dezbaterii "SCHIMBĂRILE CLIMATICE ȘI IMPACTUL ÎN ECONOMIE" organizată de DC Media Group, despre daunele pe care le produc schimbările climatice şi în ce mod se pot proteja oamenii. 

"Vedem schimbările climatice, iar urmările lor au un impact cel puțin pe temern scurt. Din punctul de vedere al asigurătorilor, ne gândim cu ce contribuim în acest context amplu, astfel încât impactul în economie să fie sustenabil, iar efectul produs de schimbările climatice să fie unul redus? Asigurarea este o cumpărare a posibilității de a-ți acoperi o pagubă care s-a produs în urma unui risc. Schimbările climatice au efecte atât asupra bunurilor, cât și asupra oamenilor.

Riscurile noastre avute în vedere sunt riscuri generale, rezolvate prin asigurarea generală, dar și riscurile asupra oamenilor, rezolvate prin asigurarea de viață sau asigurarea de sănătate, cea din urmă fiind cea mai importantă. Asiguratorii întâmpină un challenge în diversificarea produselor pentru a se asigura că vor reuși să fie acceptați de mediul căruia se adresează", a explicat vicepreşedintele Sectorului Asigurări - Reasigurări din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară, la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel