Schimbări la Digi 24. Ce se întâmplă în grila de toamnă 2019

Digi 24 se adaptează programului de toamnă, începând de luni, 7 octombrie. 

Încă de dimineață, de la ora 6:00, de luni până joi, Anca Dumitrescu și Cătălin Petre, gazdele Digimatinal, îți dau porția de energie și informație de care ai nevoie pentru un start perfect de zi. Vineri, Andrei Tomescu preia ștafeta și se reîntoarce la matinalul Digi24.

De luni până joi, de la ora 9:00, la Știrile dimineții, Oana Zamfir este cea care ne pune la curent cu ceea ce s-a întâmplat în primele ore ale zilei, iar vinerea, Mihaela Brazdeș aduce toate veștile dimineții la pupitrul știrilor, până la 11:30. De la ora 12:00, de luni până joi, Cătălin Nunu prezintă Știrile amiezii, program informativ care va îngloba și Jurnalul Economic, iar vineri rolul îi va fi preluat de către Andreea Brașovean.


Studio politic cu Alina Manolache își dublează durata, astfel că invitații vor avea o oră întreagă pentru dezbateri și discuții, de la 15:00 la 16:00.


Teodora Tompea, de luni până joi, și Roxana Lăzărescu, vineri, vor prezenta Știrile zilei de la 16:00 la 19:00. Știrile serii vor fi aduse de Marius Pancu, de luni până joi, de la 23:00 la 1:00, iar vineri de către Ioana Țigănilă.


Stelian Muscalu va traduce știrile economice ale zilei pe înțelesul tuturor, la „Business club", în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, de la ora 19:00. „Jurnalul de seară" este constanta serilor de duminică până joi. Cosmin Prelipceanu și echipa principalei emisiuni de dezbatere a grilei, alături de politologul Cristian Pîrvulescu și gazetarul Cristian Tudor Popescu și alți invitați, ne vor ajuta să ne lărgim perspectiva asupra scenei politice, cu o analiză obiectivă, pe parcursul a trei ore, de la ora 20:00 la ora 23:00. Vineri, de la ora 11:00, la „Pașaport diplomatic", Cristina Cileacu și Balasz Barabas prezintă evenimentele zilei în politica externă. De la 20:00 la 22:00, Alina Manolache dezbate cele mai importante subiecte ale săptămânii cu personajele principale din știrile politice de peste zi, la 24/7.


În weekend, Știrile dimineții ne sunt aduse de către Andrei Tomescu și Mihaela Brazdeș, de la ora 7:00, urmate apoi de Știrile amiezii, cu Andreea Brașovean, Știrile zilei, de la ora 15:00, cu Roxana Lăzărescu și Știrile serii, cu Ioana Țigănilă.
Nu vor lipsi nici informațiile despre domenii pasionante ca automobilismul, gadget-urile și tehnologiile de ultimă oră, interviurile memorabile sau reportajele despre sănătate și wellbeing. Emisiunea „La Volan" cu Bogdan Mirică și Tiberiu Troia va fi difuzată sâmbătă, de la 12:30. Duminica, la aceeași oră, Ligia Munteanu ne dă întâlnire cu cele mai noi gadgeturi și tehnologii, la 2.0. „Cinematepeca" va rămâne sâmbătă, de la ora 21:00. Claudiu Pîndaru și Florin Negruțiu vin „În fața ta", în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 14:00, iar Izabela Pănescu ne va povesti despre cum să ai o „Tinerețe fără bătrânețe" în fiecare sâmbătă de la 17:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel