Netflix. Julian Fellowes trece la fotbal

Netflix - Emmy 2018
Netflix - Emmy 2018

Julian Fellowes, cel care a fost premiat pentru ”Downton Abbey”, va scrie o dramă despre cel mai popular sport din lume.

Creatorul serialului "Downton Abbey", Julian Fellowes, va scrie o dramă în şase părţi despre originile fotbalului modern pentru Netflix, a anunţat platforma de streaming, citată de Press Association, preluată de Agerpres. 
Noul serial se numără printre show-urile internaţionale despre care Netflix a prezentat, miercuri, detalii. Serialul va fi despre oameni care trec peste diviziunile de clasă, bărbaţi "în parte, estonieni, în parte, muncitori în fabrică, se adună laolaltă pentru a crea cel mai popular sport din lume", a declarat Erik Barmack, şef al diviziei Netflix pentru serialele internaţionale originale. 

[citeste si]

55 de titluri în lucru

Gigantul din streamingul online are 55 de titluri în producţie în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa anul acesta, a declarat Barmack. El a adăugat că 2019 va fi chiar mai bogat și a vorbit despre producţiile franceze "Osmosis" şi "Generation Q", despre serialele poloneze "1983" şi "The Witcher", despre serialul german "Dogs of Berlin" şi despre primul serial în limba arabă a Netflix, intitulat "Jinn". Barmack a anunţat şi producţia unui al doilea sezon al thrillerului german despre călătoria în timp "Dark", dar şi pentru serialele "Jack Whitehall: Travels With My Father" şi "Suburra" (Italia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel