Schimbare totală în Bucureşti. Tudorache: Veţi vedea asta în maximum două luni

Mihai Ciobanu / 01 Martie 2019 / 11:26
Sectorul 1
Sectorul 1

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre proiectele şi investiţiile pe care le are programate pentru anul în curs. 

Daniel Tudorache a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News, printre altele, despre ceea ce se va întâmpla în Sectorul 1 al Capitalei o dată cu sosirea primăverii. Edilul a anunţat că în curând se va derula un amplu program care va cuprinde parcurile, spaţiile verzi, intrările în oraş şi alte obiective de pe domeniul public, toate urmând a intra într-un plan de modernizare şi reabilitare. 

Primarul Daniel Tudorache a precizat că acum, spre deosebire de anul 2018, atunci când au apărut tot felul de probleme cu licitaţiile, toate contractele sunt semnate iar lucrările pot începe. 

"În maximum două luni veţi vedea un sector cu totul schimbat. Vorbim despre intrările în oraş, despre spaţiile verzi, parcuri, amenajări. Avem totul pregătit, avem contact, e în derulare. Ne întârzie puţin bugetul pentru că, după cum ştiţi, investiţiile majore se realizează după aprobarea bugetului", a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Daniel Tudorache: 


 

Vezi şi: Titluri de stat, noi emisiuni. Ministerul Finanţelor, anunţ

Valentina Pelinel a născut