Schimbare radicală a vremii pentru următoarele două zile

Toamna își face simțită prezența. Vremea va deveni în general instabilă joi. 

Cerul va fi mai mult noros și va ploua, ziua pe arii extinse în sud-vest și local în zona montană, iar seara și noaptea, aria precipitațiilor va fi în extindere și va cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vremea in tara - joi

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari si va ploua, ziua pe arii extinse in sud-vest, local in zona montana si pe spatii mai restrânse in restul teritoriului. Seara si in cursul noptii, aria precipitatiilor va fi in extindere si numai in partea de est si sud-est a tarii, ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi mai ales averse, insotite trecator si de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi insemnate, cu precadere in Oltenia, Banat si la munte. Vântul va deveni moderat, cu intensificari sustinute in jumatatea de sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6...8 grade in depresiuni si 19...20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va avea innorari, mai accentuate seara si in cursul noptii când temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar in a doua parte a intervalului va atinge la rafala viteze de 50...55 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi si sub forma de aversa, pot fi insotite de descarcari electrice, iar local cantitatile de apa vor fi insemnate. Vântul va avea intensificari sustinute in sudul si estul tarii, iar la munte va fi tare, in timp ce in celelalte regiuni acestea vor fi pe spatii mai mici si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Sursa: Meteo.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel