EXCLUSIV  Schimbare majoră pentru o ZODIE, șoc total pentru cei din jur! Țineți minte săptămâna 3-9 februarie

Horoscop
Horoscop

În săptămâna 3 - 9 februarie, o zodie are parte de o schimbare majoră, care îi va uimi pe cei din jur. 

"Marte, guvernatorul lor, a scăpat așa ușor de un careu cu Neptun, încep să vadă mai clar lucrurile, dacă nu au făcut niște schimbări săptămâna ce stă să se încheie. Odată cu intrarea lui Mercur în Pești, îi veți vedea pe Berbeci mai liniștiți, mai calmi, vor dori să nu se mai grăbească, să nu se mai aibă imboldul acela recunoscut.

Până pe 7 februarie, vor avea în casa a 12-a și pe Mercur, și pe Venus, ceea ce îi face foarte retrași, foarte liniștiți. Puteți să-i înțepați, ei nu vor reacționa ca de obicei. Dar, spre sfârșitul săptămânii, când Venus intră acolo, dacă i-ați greșit unui Berbec, să nu stați prin zonă, pentru că acea conjuncție a lui Venus cu Lilith și acea Lună Plină în Leu îi vor face foarte declarativi în zona sentimentală. Se vor victimiza și dramatiza foarte mult, vor spune doar ce i-a supărat pe ei, nu se vor gândi deloc că și ei au greșit. S-ar putea să vă confuzeze pe mulți dintre voi.

În ceea ce privește zona profesională, v-aș ruga să nu stați în case, să ieșiți la concerte, să discutați foarte mult cu prietenii. Acolo unde nu vă așteptați, s-ar putea să apară o șansă.", sunt previziunile astrale ale astrologului Dc News, Daniela Simulescu, pentru Berbeci și cei cu ascendent în Berbec.  

Vezi previziunile astrale pentru toate zodiile în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel