Scandal între Tonel Pop - Ovidiu Zară: O să te dau în judecată

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop și jurnalistul, Ovidiu Zară, și-au schimbat replici dure în direct, pe baza documentelor depuse la DIICOT și a scrisorii primite de mama Luizei, în cazul Caracal.

Avocatul Tonel Pop și jurnalistul Ovidiu Zară s-au certat, în direct, la România TV.

Ovidiu Zară: Spun un lucru, cred că domnul Tonel Pop se înșeală pentru că noi avem un element comun: Să găsim adevărul în acest caz în care dumnealui este avocatul unei părți. Din nefericire, dl. Tonel Pop a avut o atitudine neloială. Și asta îi pot explica între patru ochi. 

Tonel Pop: Față de cine neloială? Care este raportul nostru de supușenie sau de relaționare?

Ovidiu Zară: Față de mine, domnule Tonel Pop. Nu a fost niciodată un raport de supoșenie. Dumneavoastră trebuia să fiți loial părții pe care o apărați.

Tonel Pop: Eu am o singură problemă că nu spuneți, măcar organelor în drept, care sunt persoanele care cunosc astfel de date atât de concrete. 

Ovidiu Zară: V-aș ruga să studiați dosarul cauzei, până la sfârșit și o să vedeți acolo anumite lucruri. Să vă aplecați asupra dosarului și veși vedea că datele sunt cunoscute acolo. Nu putem face publice anumite date. Dacă vor apărea în presă, veți pune în pericol soarta anumitor oameni și atunci e grav. Dumneavoastră, domnule Tonel Pop, vă axați pe mine. Probabil că datele pe care eu le-am făcut cunoscute, deranjează pe cineva. Dl. Tonel Pop, care a făcut niște faculțăți pe care eu nu le am, am avut niște pauze în viață și vorbește cu "celelante" ar fi trebuit să ceară o expertiză grafologică.

Tonel Pop: Dacă vrei, îți întorc și eu foaia, dacă ești obraznic.

Ovidiu Zară: Nu dacă ești obraznic, că eu nu sunt obraznic cu tine, bă Tonele. Tonele, Tonele, revino-ți frate. 

Tonel Pop: Zară!? Zară!?

Ovidiu Zară: Nu Zară! Eu sunt domnul Zară pentru tine, mă. Tonele, revino-ți. Eu nu m-am dus la barou să nu mă dea lumea afară. Revino-ți te rog eu frumos.

Te dau în judecată

Tonel Pop: Ia spune ce barou, ce afară? Vezi poate te dau în judecată un pic și te plimb așa ca să-ți pice lungul nasului că ești prea figurant și prea tupeist și s-ar putea să-ți piară.

Ovidiu Zară: Rugămintea mea este să nu mai faceți afirmații pe care nu le cunoașteți

Tonel Pop: Eu îți mai spun un singur lucru și-l mai spun o dată, ca să nu-l mai uiți, măcar până mâine. Mâine ți-l mai spun o dată. 

Ovidiu Zară: Rugămintea mea este următoarea: Nu mai sunați din sediul DIICOT să dați mesaje la presă! 

Tonel Pop: Dumneata nu mă lași să vorbesc pentru că știi că minți. Uite, o să te dau în judecată pentru afirmația asta, pentru prostiile pe care le spui.

Ovidiu Zară: Ați afirmat niște lucruri care m-au pus pe gânduri, dl. Tonel.

Tonel Pop: Păi dumneata ești îngândurat oricum. Eu zic să mergi să te odihnești.

Ovidiu Zară: Domnule Tonel, viața asta e atât de complicată încât ne pune întrebări și căutăm să avem răspunsuri. Dacă nu ne punem întrebări și ne ducem în viață, așa, ca nebunii înainte, eu cred că e nasol. 

Tonel Pop: Hai că te încurci domnule Zară, culcă-te, că ești prea obosit/

Ovidiu Zară: Cu cine să mă culc, domnule Tonel Pop. Am impresia că întreceți măsura și deontologia profesională

Nu ți-e rușine? Ești penibil

Ovidiu Zară: Domnul Tonel Pop, înainte de a face o cerere să mă audieze pe mine trebuia să facă o cerere să îi ancheteze pe cei nominalizați în scrisoare. Dar domnul Tonel Pop a vrut să mă audieze pe mine? De ce oare?

Tonel Pop: Această cerere este deja făcută și de mult timp. Iar când am cerut anchetarea domnului Zară am cerut depistarea celor care au scris scrisoarea, dar și anchetarea celor ce apar în scrisoare.

Ovidiu Zară: Ați întrebat clienții dumneavoastră ce mișcări veți face în anchetă? Sau ați făcut de capul dumneavoastră?

Tonel Pop: Domne până acum spuneai că de ce nu am făcut. Măi nu ți-e rușine? Acum mă întrebi de ce am făcut cerere? Domne dar ești penibil, ești penibil. Terminați cu porcăriile astea domne. E penibil omu'. De cinci ori a repetat.

Ovidiu Zară: Domnul Tonel Pop reprezintă interesele unei părți. Din nefericire, cererea de anchetare a mea, domnul Tonel Pop, a făcut-o fără să se consulte cu familia Luizei.

Tonel Pop: De unde știi tu domnule acestea? Trăiești tu cu familia în casă? Chiar nu îți e rușine domnule Zară? De unde știi că nu au știut?

Ovidiu Zară: Studiază dosarul domnule.

Familia Luizei Melencu a reacționat în direct la România TV

În cadrul emisiunii jurnalistul Ovidiu Zară i-a întrebat în direct pe mama și bunicul Luizei Melencu dacă avocatul Tonel Pop i-a informat despre cererile de audiere.

Ovidiu Zară: Doamna Melencu, vreau să vă întreb un lucru. În calitate de avocat, domnul Tonel Pop v-a întrebat dacă v-a cerut părerea? Să mă audieze? Da sau nu?

Tonel Pop: Discuția dintre avocat și client este confidențială. Ia uite domne ce tupeu.

Bunicul Luizei: Nu.

Monica Melencu: Nu am venit să ne certăm. Vrem să aflăm adevărul. Nu acuzăm pe nimeni din acea scrisoare. Am cerut să fie audiați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel