Schalke 04, decizie după umilinţa din Liga Campionilor

Fotbal
Fotbal

Antrenorul echipei de fotbal Schalke 04, Domenico Tedesco, a fost demis, joi, de conducerea clubului german, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, a indicat gruparea pe site-ul său oficial, citat de AFP. 

Nu putem ignora faptul că evoluţia e foarte negativă în acest sezon. De la venirea mea, am cerut inversarea acestei tendinţe, ceea ce era imperativ necesar având în vedere situaţia sportivă gravă din Bundesliga, a declarat noul director sportiv al clubului din Gelsenkirchen, Jochen Schneider, care a preluat oficial postul de joi. Predecesorul său demisionase în data de 24 februarie. 

Tedesco, german de origine italiană, condusese echipa în sezonul trecut până pe locul al doilea în Bundesliga. Contraperformanţele sportive ale clubului s-au acumulat în ultimele săptămâni, având ca punct culminant eliminarea din Liga Campionilor, marţi, după 0-7 în deplasare cu Manchester City, în returul optimilor de finală. De asemenea, a fost demis şi antrenorul secund Peter Perchtold. 

Schalke se află pe locul 14 în campionat, după trei înfrângeri consecutive în Bundesliga şi 11 goluri încasate. Olandezul Huub Stevens va lua loc pe banca tehnică, din postura de antrenor interimar, la meciul de sâmbătă contra formaţiei RB Leipzig. El a mai antrenat echipa în două rânduri, între 1996 şi 2002, respectiv în perioada 2011-2012. 

Vezi şi: Procuror DNA Timişoara, sinucidere. Dan Voinea: Motivele gestului

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru toate zodiile: Primesc o veste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel