Scene de groază în București. Un bărbat nervos, atac cu un cuțit de bucătărie

Un bărbat în vârstă de 41 de ani înspăimântă locuitorii din Drumul Taberei. Ultima sa criză a avut loc duminică, zi în care a ieșit înarmat cu un cuțit mare de bucătărie și a atacat totul în cale. 

Bărbatul a băgat cuțitul în mai multe mașini și le-a spart oglinzile.  Un martor povestește că a ieșit din mașină pentru a vorbi cu niște prieteni, iar copilul său de 6 ani dormea pe bancheta din spate, moment când l-a văzut pe cuțitar apropiindu-se amenințător. ”Coborâsem din mașină pentru câteva minute să mai schimb o vorbă cu niște prieteni, iar băiețelul nostru de șase ani dormea pe bancheta din spate. O clipă mi-a trecut prin cap că respectivul mi-ar fi putut ataca copilul care era în mașina de care el se apropia amenințător... Am sunat și eu, și soția mea, la poliție. Așa desfășurare de forțe nu am mai văzut niciodată. Zeci de polițiști au răspuns apelului nostru”, a afirmat martorul.

[citeste si]

Bărbatul de 41 de ani, Aurel Barbu, a intrat inclusiv într-un supermarket cu cuțitul în mână, de unde a ieșit cu o plasă cu bere. El a fost imobilizat de polițiști și a stat o noapte în arest, dar vecinii spun că nu este prima lui scenă și mărturisesc că sunt terorizați de el. 

(w670)

Un vecin spune că scenele au început în urmă cu trei ani, când a fost părăsit de soție. ”L-a lăsat nevasta și de atunci, adică de vreo trei ani parcă a luat-o razna. Iese gol în stradă înarmat cu cuțitul, își terorizează vecinii cărora le înfige cuțitul în uși, s-a mai bătut cu polițiștii...Pare că omul are o problemă de sănătate. Trebuie ajutat cumva și astfel lumea va scăpa de calvar”, a spus pentru Libertatea un vecin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel