Scenariu: De ce e Rareș Bogdan pe locul 1. Întrebarea care l-a lăsat mut pe Orban

Ludovic Orban a amuțit, la Digi24, după ce i-a fost adresată o întrebare. 

Președintele PNL a fost întrebat despre scenariul potrivit căruia l-a pus pe Rareș Bogdan pe primul loc al listei pentru a-l testa pentru alegerile locale. 

Ludovic Orban a amuțit secunde bune, apoi a dat un răspuns evaziv. 

”Ideea - de a-l pune pe Rareș Bogdan în deschiderea listei PNL pentru europarlamentare- mi-a venit mai demult. Am purtat discuții și cu Rareș Bogdan, cu colegii mei cu privire la această posibilitate, săptămâni bune. Nu s-a născut ca o mare surpriză peste noapte. A apărut pe surse în foarte multe publicații” a spus Ludovic Orban, la Digi24. 

Orban a amuțit

Moderatorul a venit cu următoarea întrebare: ”Mai circulă o informație, că-l testați - pe Rareș Bogdan, n.r. -  pentru Primăria Capitalei”. 

”Apar foarte multe informații, unele până la urmă se adeveresc, alte informații nu se adeveresc. Rareș Bogdan e candidatul nostru la alegerile europarlamentare” a răspuns liderul PNL după secunde bune de tăcere. El a mai spus că Rareș Bogdan se bucură de o încredere de aproape 30%. 

Există ipoteze în spațiul public potrivit cărora PNL ar pune pe primele locuri candidați locomotivă care apoi să se retragă și să lase locul celorlalți europarlamentari de pe listă, care sunt și acum europarlamentari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel