„Scena misterelor”. Mască spectaculoasă la un preț uriaș

Spiridușul Dobby, din filmul “Harry Potter”, este una dintre cele mai spectaculoase măști care va apărea în prima ediție “Scena misterelor”, emisiunea prezentată de Dan Negru, din 28 februarie la Antena 1.

Este vorba despre o mască de silicon destinată producțiilor cinematografice, o mască scumpă, care se realizează în cel puțin o lună de zile.

"Este o mască de silicon complexă, pentru film, la care se lucrează între o lună și două luni de zile, și ale cărei costuri sunt cuprinse între 10.000 și 20.000 de dolari", spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

De asemenea, vedetei care se ascunde în spatele ei i-a fost destul de dificil să o poarte. "Masca a fost greu de ținut de vedeta din spatele ei, din cauză că fața îi transpira și sub mască se formau "lacrimi" de lipici", explică Andreea Rădulescu.

La "Scena misterelor", două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Celebritățile care se ascund în spatele măștilor sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Cine este vedeta care se ascunde în spatele spiridușului Dobby, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului "Scena misterelor", prezentat de Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel