Scena misterelor, 25 aprilie. Cine sunt vedetele din spatele măştilor

Scena misterelor, 25 aprilie. Lumea dulciurilor, filmul King Kong și Franța din vremea regelui Ludovic al XIV-lea sunt „tablourile” în care vor apărea măștile care ascund celebritățile, diseară, de la ora 20:00, la Antena 1, în cea de-a noua ediție a show-ului Scena misterelor.

King Kong, Captain America, Moș Ene, Roboface, D'Artagnan și Turta dulce din Shrek vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru, alături de Romică Țociu, în cadrul unor momente muzicale și de umor. Ajutoare de mască vor fi actrița Raluca Guslicov și comedianul Varză.

Măștile sunt realizate de Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special. Momentele coregrafice ale serii sunt susținute, ca de obicei, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Vedetele din platou, împărțite în două tabere, vor trebui și de această dată să se prindă cine sunt personalitățile care se vor deghiza în această seară, la Antena 1. Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea vor juca în echipa Starurilor, pe când Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman în cea a Galacticilor. Echipa care va ghici cele mai multe celebrități va fi declarată câștigătoarea ediției. Premiul în valoare de 1.000 de euro va fi donat unei cauze umanitare.

King Kong, cea mai dificilă mască de ghicit

Una dintre cele mai dificile măști ale serii este King Kong, iar vedeta care se ascunde în spatele ei a întâmpinat probleme de respirație. "Vedeta din spatele măștii spunea că nu poate respira nici pe gură, nici pe nas și de câteva ori a avut chiar tendința să-și rupă masca. Atunci a trebuit să-i aplicăm un suport din plastic în gură, care s-o ajute să respire", spune Andreea Rădulescu.

Tot ea mai spune că pe parcursul orelor petrecute pe scaunul de machiaj, vedeta care a fost Captain America a vorbit aproape non-stop despre mâncare, iar muschetarul D'Artagnan despre diete. De asemenea, pentru rolul din seara asta, cel din spatele lui Captain America și-a ras barba, după 16 ani.

Cine sunt celebritățile din spatele celor șase măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru împreună cu Romică Țociu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel