Scaramucci susține că republicanii l-ar putea schimba pe Trump în cursa pentru prezidențiale

Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES

Anthony Scaramucci, fost director de comunicare al Casei Albe şi membru al Partidului Republican, a declarat luni că formaţiunea politică ar putea fi nevoită să îl înlocuiască pe preşedintele Donald Trump în scrutinul prezidenţial din anul 2020.

Anthony Scaramucci, care a fost director de comunicare al Preşedinţiei SUA timp de doar 11 zile în iulie 2017, l-a comparat pe Donald Trump cu un reactor nuclear avariat, scrie Mediafax.  

”Dacă Donald Trump nu îşi schimbă comportamentul, nu voi fi doar eu, ci şi alţii care vor analiza posibilitatea găsirii cuiva pentru a-l înlocui în 2020. În acest moment, este un lucru despre care nu se vorbeşte. Dar, dacă va continua aşa, nu va putea fi ignorat. Imediat ce vor începe astfel de discuţii, vor circula. Nu ne putem permite un scandal de contaminare nucleară în 2020”, a mai spus el.

Donald Trump a reacţionat prin Twitter: "Anthony Scaramucci, care a fost terminat rapid (în 11 zile) dintr-o funcţie pe care a fost incapabil să o gestioneze, pare că acum nu mai face nimic altceva decât a fi expert în `preşedintele Trump` pe la televiziuni. La fel ca alţi experţi de la televiziuni, nici el nu ştie mai nimic despre mine". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel