Scandalul ia amploare! Hunor îl contrazice pe ambasadorul Ucrainei: N-am fost în Ucraina în ultimii 20 de ani

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a încercat astăzi să intre în Ucraina, dar i-a fost interzis accesul în această țară. Mai mult, el are accesul interzis până-n 2020. 

Replica din Ucraina nu a întârziat să apară. Ambasadorul Ucrainei în România, Oleksandr Banko, afirmă că liderul UDMR a mai încercat să intre în Ucraina în 2017, moment în care i s-a dat interdicția: "Domnului Kelemen Hunor i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Ucrainei încă din 03.11.2017. De atunci domnia sa a mai încercat să intre în Ucraina folosind pașaportul ungar și a fost refuzat, drept dovada că i-a fost bine cunoscută decizia autorităților ucrainene.”

”Ambasadorul Ucrainei la București, Oleksandr Bankov, printr-o apreciere nepotrivită a incidentului de astăzi (sâmbătă – n.r.) afirmă că am încercat să intru în Ucraina cu pașaport maghiar. Nu am fost în Ucraina în ultimii douăzeci de ani și nu am folosit niciodată pașaport maghiar. Pot prezenta documentele incidentului de astăzi. Cer Ambasadorului Ucrainei la București, Oleksandr Bankov, să prezinte, la rândul său, documentele care au interzis, în trecut, accesul meu pe teritoriul Ucrainei", a explicat Kelemen Hunor, potrivit hotnews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel