Scandal uriaș la PNL. Tăriceanu, scos din sală de liberali

Întrunit în Birou Permanent, liberalii au decis scoaterea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, din sală.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost nevoit să părăsească sala de la Palatul Parlamentului unde liberalii se aflau pentru ședința Biroului Permanent al PNL. 

Ludovic Orban a propus ca fostul președinte al PNL, revenit pe ușa din dos în PNL după ce demisionase, să părăsească sala. De partea lui Tăriceanu a fost fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Andrei Gerea, dar și un lider local, respectiv Daniel Budurescu.

Citește și: Tăriceanu, atac dur la Antonescu

"A fost un film ireal, pentru că azi PNL, în loc să facă o analiză, conducerea demisionară continuă să ia decizii extrem de importante cu privire la viitorul PNL. Contest legitimitatea unor astfel de decizii care angajează PNL pe termen mediu și lung. Actuala conducere nu a învăţat nicio lecţie din rezultatul alegerilor. În loc să se genereze o dezbatere, se merge în același stil autoritar şi dictatorial", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la ieşirea din sala de şedinţă.

"Ideea de azi nu era să se voteze dacă să mergem cu USl, ci să se facă o analiză a rezultatelor alegerilor. Cel care a cerut să se supună la vot a fost Antonescu, la propunerea lui Orban. S-a supus la vot, aşa că am părăsit şedinţa", a completat Tăriceanu.

Liderii PNL s-au reunit, luni, într-o şedinţă de urgenţă ca urmare a scorului obţinut la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu şi ceilalţi lideri ai partidului au intrat la discuţii cu demisiile pe masă, fiind susţinută ideea organizării unui Congres extraordinar pentru desemnarea unei noi conduceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel