Scandal uriaș în PNL între Daniel Zamfir și Vasile Blaga. ”Reacție tipic băsistă”

Senatorul PNL Daniel Zamfir îl desființează pe Vasile Blaga, fost copreședinte al partidului. 

”Vad ca Vasile Blaga ma face prin presa, frustrat. Nicio mirare. E reactie tipic basista cand cineva ridica o problema grava: jignesti ca sa abati atentia de la problema respectiva. Recunosc ca am aceeasi reactie de frustrare, de revolta ca in 2001, moment invocat de domnia sa. Am ales atunci sa plec din PD, fiind impotriva lui Traian Basescu si a celor care au construit alaturi de el, anii scarbosi prin care a trecut Romania. Am venit in PNL-ul lui Crin Antonescu, nu in PDL-ul lui Vasile Blaga si lupt ca PNL-ul de azi sa se debaraseze de metehnele trecutului!” a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

[citeste si]

Liberalul adaugă: ”Cat despre Vasile Blaga, ma intreseaza prea putin ce spune. Ma intereseaza foarte tare, in schimb, cum ne raportam noi, liberalii, la Vasile Blaga:

1. Dl Vasile Blaga e un penal?

2. Dl Vasle Blaga, in urma dosarelor penale pe care le are, s-a retras din fruntea PNL doar de ochii lumiii sau cotinua sa faca jocurile si sa traga sforile in PNL?

3. Dna Turcan, dle Predoiu si dragi colegi, stati la masa cu un penal si luati decizii impreuna cu el legate de reformarea partidului?

Daca o sa continuam asa, nu o sa fim nimic altceva in ochii oamenilor decat niste ipocriti pentru care coruptii nostrii sunt buni, iar ai lor sunt rai. Si mai sunt si alte momente de crunta ipocrizie, dar asta mai incolo”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel