Scandal Răzvan Ciobanu - Marina Almășan. Replică dură: "Tanti, fă urgent ceva cu.."

După ce Marina Almășan și-a exprimat părerea față de una dintre aparițiile lui Răzvan Ciobanu la televizor, designerul a decis să-i dea replica.

"Mă gândesc de câteva zile dacă merită efortul să dau vreo replică... din respect pentru duduia Almășan, am să fac acest efort. Îl fac pentru că, atunci când eram doar un puști, mă uitam la «Ceaiul de la ora 5», țin minte că aveau «concursuri» pentru tineri designeri. Eu poate că aveam 17/18 ani și am și trimis schițe la acel «concurs».

Revenind: tot nu înțeleg care îmi sunt stridentele, tot nu înteleg de ce are «duamna» blog. Vremurile domniei sale au apus de muuult! Mie, strident mi se pare să îți vopsești părul roșcat, să ai scandaluri repetate cu fostul soț, pe teme minuscule, gen pensie alimentară etc. Strident mi se pare și să MINȚI că ești un om tolerant, dar să ai o problemă cu orientarea sexuală a cuiva (...)

Mă bucur însă că tanti Marina Almășan, apusă de mult ca persoană publică ... Nicidecum nu o putem numi «vedetă de televiziune». A considerat ca sunt un vector bun de imagine pentru dânsa.

In locul său mi-aș analiza viața, scandalurile meschine, modul strident și pițigăiat cu care vorbește la televizor, «bunătatea» aparentă și «tolerantă» pe care mi-o strig (dar habar nu am ce-i aia)...a, tanti, fă urgent ceva cu machiajul, părul și hainele pe care le porți. Eu înțeleg că ești mai bătrână ca mine, dar asta nu-i o scuză să vrei să semeni cu «tatai-miu». În rest, mata mă poți invita la emisia dvs. (cu un raiting minuscul), dar îți garantez că nu duci un dialog cu mine. Eu nu sunt nici Zina Dumitrescu și nici cântărețele din generația ta", a scris creatorul de modă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel