Scandal PSD. Firea, RĂSPUNS pentru Grindeanu: M-aș fi așteptat...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că se aştepta de la prim-ministrul Sorin Grindeanu să le spună bucureştenilor că priveşte cu bună-credinţă problemele ridicate de ea, nu în mod ironic. 

Firea i-a transmis premierului că nu trebuie să se bată în carnete de partid. Ea a subliniat, însă, că nu este ruptă comunicarea cu premierul, ea fiind un "om al dialogului"

"Sincer, m-aş fi aşteptat ca domnul prim ministru, pentru care am un respect, este un coleg de-al meu... E adevărat, dumnealui ne-a anunţat că este de 21 de ani în partid şi, probabil, a fost o ironie sau o săgeată la mine că sunt de 5 - 6 ani.

Eu nu cred că trebuie să ne batem în carnete de partid. Eu cred că trebuie să ne luptăm în proiecte pentru cetăţeni. (...) Nu trebuie să numărăm afişele pe care le-am lipit sau anii din carnetul de partid. Mi-aş fi dorit ca domnul prim ministru să transmită un mesaj bucureştenilor în care să le garanteze faptul că priveşte, nu cu atenţie şi îngrijorare în mod ironic, ci cu răspundere, cu bună-credinţă problemele ridicate de mine, ca ales local, şi că va încerca o soluţionare a lor. Atât şi nimic mai mult. Nu s-a întâmplat acest lucru.", a afirmat Gabriela Firea, la Antena 3, scrie Agerpres.

Primarul general a menţionat că a fost luată o decizie în partid în privinţa schimbării modului de lucru, a relaţiei dintre Guvern şi autorităţile locale. 

Ea a spus, însă, că nu este ruptă comunicarea între ea şi premier şi că nu s-a luat decizia remanierii sau schimbării premierului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel