Scandal pe metrul de autostradă din Moldova. Mandachi răspunde acuzaţiilor

Autostrada
Autostrada

Scandalul primului metru de autostradă din Moldova ia amploare. Au apărut informaţii potrivit cărora autostrada ar fi fost făcută fără autorizaţie, pe un teren care nu-i aparţine afaceristului. Ştefan Mandachi respinge aceste acuzaţii.

"Ieri am aflat cu amuzament că am fost expropriat. Situaţia este de râsu-plânsu pentru că eu chiar am sunat şi am întrebat: oameni buni, am construit-o pe terenul meu, sau al altora? Deşi întrebarea asta am pus-o de la început şi am verificat unde se construieşte. Terenul îmi aparţine din 2014. Vreau să precizez că domnul primar este unul dintre fanii manifestului nostru. Omul ne ajută să rezolvăm şi cu parcările, este foarte încântat, este de acord cu manifestul nostru. Am solicitat la primărie un certificat de urbanism, ne trebuia aviz de la CNAIR, ne trebuia un aviz de la poliţie. Eu când am construit am avut echipă de avocaţi care m-a sfatuit în felul următor: Acest metru de autostradă trebuie să fie construit la depărtare de drumul judeţean. L-am construit la 50 de metri, unde nu avem nevoie de avize. Toate avizele au venit pe negaţie", a spus Ştefan Mandachi la Antena 3.

Primarul localităţii confirmă cele spuse de omul de afaceri. 

"Terenul este în proprietatea dumnealui. În data de 1 martie i-am solicitat certificat de urbanism, i-am solicitat avizele. Dumnealui a prezentat aceste avize. În urma avizelor prezentate, în data de 8 martie am emis autorizaţie de contrucţie pentru panoul publicitar. În ceea ce priveşte metrul de beton, este pe un teren agricol. Este o actiune temporală şi solicită autorizaţie pentru lucrările care nu au mutaţie. Nu ne interesează să sancţionăm, dimpotrivă, sprijinim", a spus primarul din localitatea unde a fost construită, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel