Scandal pe călătoria VIP a lui Rareș Bogdan. Confruntare cu Marius Budăi

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, și Rareș Bogdan s-au contrazis în direct. De data aceasta, pe tema salariilor fiecăruia, dar și care a călătorit mai mult în regim VIP. 

Rareș Bogdan și fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, s-au confruntat în direct la România TV. Printre discuțiile privind realizările Partidului Social Democrat au apărut și contrele după ce în spațiul online au apărut imagini cu Rareș Bogdan coborând dintr-o limuzină și plecând la Bruxelles prin zona VIP a Aeroportului Otopeni. Cei doi politicieni s-au contrazis și pe veniturile pe care le obține fiecare, dar și pe proiectele de infrastructură. 

Iată schimbul de replici: 

Rareș Bogdan: Ați văzut cumva inaugurat de către PSD măcar șantierul unuia dintre cele opt spitale regionale promise? Ați văzut cumva măcar vreun șantier de autostradă? 

Marius Budăi: Dar ați văzut cumva peste 13.000 de șantiere deschise în România?

Rareș Bogdan: De ce nu au făcut dom`ne măcar unul?

Marius Budăi: Eu am o întrebare și mai simpatică. Pe lângă toate aceste lucruri de organism internaționale, de toți PSD-iștii mondiali care confirmă creșterea economică. Eu pot să recunosc un lucru. Într-adevăr, să știți că lăsăm o grea moștenire. Lăsăm trei ani de creștere economică consecutivă, lăsăm majorarea punctului de pensie cu 45%. Știți de ce este o grea moștenire? Pentru că eu aș vrea ca după trei ani de guvernare, dacă vor fi, dar cu siguranță nu vor fi, să ne spună domnul Rareș Bogdan aceleași lucruri. Trei ani de creștere economică și așa mai departe. 

Rareș Bogdan: De ce pleacă de la Putere, dom`ne? De ce le-au dat oamenii doar un milion și jumătate de voturi, dom`ne?

Marius Budăi: Domnule Rareș Bogdan, nu vă enerveți, vă rog eu!

Rareș Bogdan: Se pare că trăim în țări paralele. Nu trăiți în România?

Marius Budăi: Dumneavoastră trăiți la Bruxelles cu foarte mulți bani pe lună. Eu trăiesc aici în România. Și să știți că eu nici ca ministru nu am fost la VIP la Otopeni. 

Rareș Bogdan: Eu am câștigat bani câți nu ați câștigat dumneavoastră ca ministru. 

Marius Budăi: Eu, într-un an de ministru, nu știu dacă am fost de două ori de la VIP pe Otopeni cum mergeți dumneavoastră în fiecare săptămână. 

Rareș Bogdan: Dom`ne, e problema dumneavoastră! Dacă plătești poți să te duci oriunde sau cu orice. Nu o să mă duc cu autobuzul. Sau cu ce vreți să mă duc? Atât cât plătești servicii, beneficiezi de ele. 

Marius Budăi: Și le plătiți din banii dumneavoastră sau din banii Comisiei Europene?

Rareș Bogdan: Din banii mei, dom`ne. Din banii mei personali. 

Marius Budăi: Înțeleg că vă e frică să mergeți cu poporul. E și asta o abordare.

Rareș Bogdan: Atunci trebuia să ajung undeva. Eu mă duc doar cu autobuzul, doar cu trenul. 

Marius Budăi: Eram simpatic cu prietenul meu

Victor Ciutacu a intervenit în cadrul discuției unde le-a cerut celor doi invitați să ”nu se bată în populisme”. Iată care a fost replica fostului ministru al Muncii, Marius Budăi:

”Domnule Victor Ciutacu, eram și eu simpatic cu prietenul meu. De ce sunteți acum categoric cu mine”, a mai spus Budăi la România TV. 

De asemenea, în cadrul emisiunii, Victor Ciutacu l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă ar putea să facă dovada cu un contract a serviciilor VIP de care a beneficiat și din banii cui au fost plătite. 

”Da, domnule Ciutacu. O să îți trimit”, a spus Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel