Scandal PACT - PNL. Crina Dobre, ceartă cu Cârstoiu: V-a făcut Dragnea cum a vrut el

Crina Dobre, membră PNL, şi activistul civic Tudor Cârstoiu, membru PACT, au avut un schimb de replici pe Facebook, pe tema referendumului.

Iată postarea despre referendum, a Crinei Dobre, de la care a pornit discuţia:

"E adevărat, au greșit când au boicotat referendumul pentru familie. Sunt imaturi politic sau direct interesați, nu stiu, nu mai contează. Însă eu cred că este o greșeală și mai mare jocul de-a boicotul din răzbunare. Referendumul din 26 mai are o singură miză și e uriașă. Patria! Dacă face pragul și dacă reușim scor mai bun decât PSD în alegerile europarlamentare, depunem moțiunea de cenzură și dărâmăm guvernul! Vă rog din suflet, acum ca și-n octombrie, nu mai boicotați voturile, indiferent ce anume este de votat! Nu plecați și voi după fentele lui Dragnea", a scris Crina pe pagina ei de facebook.

În continuare a urmat un schimb de replici între Cârstoiu şi Dobre:

Tudor Cârstoiu: "Virusul asta e foarte adanc bagat la tine in creier si iti mananca celulele sanatoase. Mai lasa-ne naibii in pace cu boicotul de asta toamna...e uitat de toti..numa tu tot urli ca "batman batman""

Crina Dobre: Tudor Cârstoiu, daca se intampla ceva rau pentru ca ati fost prosti in octombrie, nu mai vorbesc in viata mea cu niciunul pe care il cunosc si care a boicotat. Dar prosti ca noaptea, nu oricum. V-a facut Dragnea cum a vrut el. Sa nu ai impresia ca a uitat cineva! Boicotul acela, daca va avea consecinte, le veti plati.

Tudor Cârstoiu: Crina Dobre si daca nu se intampla... o lasi moarta? Stii care e problema...atat urli ca boicotul ala a fost o problema ca il faci tu sa devina o problema. Nici naiba nu se agita in afara de tine si inca 2-3.

Crina Dobre: Tudor Cârstoiu, bula ta e plina de niznai ca tine, de aceea nu vezi oameni agitandu-se. Credeti ca spuneti "pardon" si trece. Nu. E imposibil. Mai bine ati sta deoparte cand nu aveti habar decat sa produceti daune iremediabile.

După această discuţie, Tudor Cârstoiu a fost şters de pe Facebook de către Crina Dobre:

"M-a sters Crina Dobre de la prieteni. Discutam despre referendum si avem opinii diferite. Considera ca isi pierde timpul si energia cu mine. Asta ador la liberali, ca poti sa te certi cu ei dar fara sa pui la suflet.

P.s.: Crina, vezi ca ai uitat sa ma stergi si de la profilul al doilea, asa ca tot pot sa iti dau tag.

P.s.2: #EuVotePNL", este mesajul postat de protestatar. 

De menţionat este faptul că partidele din care fac parte cei doi au format o alianţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel