SCANDAL Odorheiu Secuiesc. Maticiuc, despre Kaufland: Dacă o firmă germană face asta pentru copiii țării mele...

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

În scandalul cu micii de la Kaufland Odorheiu Secuiesc, Codin Maticiuc a făcut o dezvăluire pentru care, dacă ar fi nevoie, a spus că ar învăța și germana, și maghiara, și japoneza.

"Poate știți, poate nu dar m-am alăturat celor de la 'Ofera in dar: UN Zambet' și mergem de câteva ori pe an la Fundeni la copiii bolnavi de cancer cu oncoxin și ceva daruri. Etajul 6 este complet renovat de o mama a carei fetița a murit acolo. Visul nostru este sa facem la un moment dat o acțiune sa renovam și etajul 7, unde lupta pentru viața cei mai tristi îngerași ai țării noastre.

Între timp am aflat ca HOSPICE Casa Sperantei și Kaufland Romania au construit in 2015 in București un centru unde se pot interna bolnavii de cancer și in primăvara anului 2016, a fost inaugurată, în cadrul acestui centru, secția de pediatrie cu servicii de îngrijire paliativă integrate, de care beneficiază copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. Costurile totale sunt de 610.000 de euro și sunt susținute 25% de HOSPICE și 75% de Kaufland.

[citeste si]

Mesajul meu pentru HOSPICE: am sa ma alătur vouă pe cât posibil și poate ne veți ajuta și voi când vom demara la Fundeni renovarea.

Mesajul meu pentru Kaufland: dacă o firma germana face asta pentru copiii țării mele, va rog să-mi spuneti ce limba sa învăț pentru a comanda la voi. Germana? Maghiara? Ca dacă voi faceți și continuați asta eu învăț și japoneza dacă vreți și vin la voi, cumpăr, va mulțumesc și ma duc acasa", a fost mesajul transmis de Codin Maticiuc.

Hospice reprezintă un concept special creat exclusiv pentru oferi confort şi suport bolnavilor şi familiilor acestora. Misiunea acestui loc este aceea de a furniza calitatea vieţii bolnavilor chiar şi în ultimile momente, oferindu-le suport şi demnitate.

Provocarea unui astfel de loc constă tocmai în serviciile pe care le ofera bolnavilor şi rudelor acestora, prin intermediul specialiştilor în medicină, psihologie, sociologie, asistenţă socială şi nu în ultimul rând al îndrumatorilor spirituali.

Acest loc oferă liniştea de care fiecare persoană bolnavă are nevoie pentru a conştientiza şi accepta situaţia, pentru a trece mai uşor peste chinuri, cu ajutorul unei asistenţe permanente şi nu în ultimul rând de a stăpani alături de echipa noastră ceea ce înseamnă managementul durerii.

Hospice este un loc atât pentru bolnavii în faza terminală a unei boli incurabile, precum leucemia sau cancerul, cât şi pentru rudele acestora care de cele mai multe ori se văd depaşite de situaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel