Scandal național. Radu Tudor, anunț la Antena 3

Radu Tudor
Radu Tudor

Realizatorul emisiunii Punctul de întâlnire, de la Antena 3, Radu Tudor, a făcut o declarație la începutul ediției din această seară.

Radu Tudor a mărturisit în direct că și-ar fi dorit mult mai multe subiecte economice și sociale, însă nu se poate din cauza scandalului național: legea recursului compensatoriu. 

Dispută politică între palatele puterii


"Am vrea și noi ceva mai liniștit, mai așezat, mai pe subiecte care să țină de agenda economică și socială. Nu apucăm să discutăm nimic din toate lucrurile acestea, pentru că, în fiecare zi, apare câte o dispută politică între palatele puterii.  Ultimul subiect de scandal între reprezentanții clasei politice îl reprezintă recursul compensatoriu. Toți au fost implicați în această decizie, dar inițiativa a venit din partea fostului m„inistru al Justiției, Raluca Prună, iar Guvernul tehnocrat a adoptat această decizie a recursului compensatoriu", a spus Radu Tudor.

Recidivează în mod constant


"Noi știm foarte bine că foarte mulți dintre cei care merg la închisoare devin recidiviști și că, indiferent dacă își fac pedeapsa până la capăt și sunt eliberați, dacă sunt eliberați la jumătatea perioadei de detenție, dacă sunt eliberați la trei sferturi sau cu o zi înainte, mulți dintre ei, din păcate, și-au creat un stil de viață din mediul penitenciar și săvârșesc alte infracțiuni. Recidivează în mod constant și apoi se întorc acolo, unde se simt ei mai bine", a continuat prezentatorul TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel