Scandal la un spital din Bucureşti. Rromii au dat năvală

policlinica colentina
policlinica colentina

Situaţie tensionată la Spitalul Colentina după ce un pacient de etnie rromă ar fi murit de leucemie. Rudele bărbatului au năvălit peste medici, aceștia fiind nevoiți să se baricadeze într-o cameră a unităţii medicale. 

Întreaga poveste a fost relatată de jurnalistul Dorin Chioţea pe pagina lui de facebook.

,,Unități mobile ale Poliției și Jandarmeriei sunt dislocate în acest moment la Pavilionul B de la Spitalul Colentina. Un grup de vreo 10-15 țigani amenință medicii și pacienții de la Hematologie cu represalii dure după ce un tânăr de 36 de ani a murit de leucemie acută în urmă cu trei ore. Era tatăl a șase copii, cel mai mare are 17-18 ani, și fusese diagnosticat în UK cu boala de care rudele nu știau." 

Situaţia ar fi degenerat încă de aseară, după ce starea pacientului s-a înrăutăţit şi a fost transferat la secţia de Anestezie Terapie Intensivă.

,,Aseară camarazii săi au fost aproape să devasteze interiorul clinicii după ce au auzit că pacientul a fost transferat la ATI, unde nimeni nu poate să intre în afara personalului medical. De ieri ei au cerut imperativ asistentelor să îl fotografieze viu, din oră în oră, cu telefonul mobil.
Pentru a nu exista dubii, mărturisesc că știu asta chiar de la soția mea,Carmen,  care se afla acolo pentru niște analize de rutină. În loc să stea 10 min, a zăbovit vreo oră și jumătate".  A continuat Chioţea pe pagina sa de facebook.

Pentru ca situaţia să nu se înrăutăţească, medicii au solicitat sprijinul poliţiei, care în cele din urmă a reuşit să îi calmeze pe rromi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel