Scandal la THERME BUCUREȘTI! Un grup de romi nu ar fi fost lăsat să intre

Un grup de romi nu ar fi fost lăsat să intre la Therme București, ceea ce i-a determinat pe aceștia să acuze locația de discriminare.

Familia Nițu, care deține mai multe florării în Capitală, împreună cu un alt cuplu de prieteni au fost aseară la Therme București, pentru a petrecere câteva ore de relaxare. Din spusele celor doi, în mod civilizat au intrat în recepția centrului de relaxare Therme București, iar acolo a început "distracția". 

"Centrul termal din Balotesti am înțeles că este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu soțul și cu inca o familie. După ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dânșii ne-au întrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin că suntem cetățeni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toata lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost tratați bine și respectați peste tot. Aici am jost jigniti și dengrati. Am copii la facultate. Vreau sa îi trimit acolo sa se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Platim taxe in aceata tara, suntem civilizati. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim tratați așa", a declarat în exclusivitate pentru showbizreport.ro, Doina Nițu.

Managerul Therme București ar fi contactat firma soților Nițu, pentru a asigura aranjamentele florale la evenimentul de inaugurare. Dupa acea colaborare, soți au fost invitați la SPA să se relaxeze, dar au fost scoși afară și umiliți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel