Scandal Kovesi-Austrevicius-Macovei. Poziția lui Savaliuc și Curea

Liviu Pleșoianu, Răzvan Savaliuc și Mirel Curea s-au deplasat la Bruxelles, acolo unde Laura Kovesi a susținut un discurs anticorupție. După disputa din sală, totul a continuat și pe holul Parlamentului European, acolo unde s-au implicat și europarlamentarii Petras Austrevicius și Rebecca Harms, care au lansat acuzații de "fake news." Jurnaliștii Răzvan Savaliuc și Mirel Curea povestesc cum a discurs discuția. 

Mirel Curea spune că totul a izbucnit pe hol, în momentul în care Monica Macovei și Laura Kovesi au vrut să își facă fotografii cu organizatorii evenimentului anticorupție, Rebecca Harms si Petras Austrevicius.

Iată poziția jurnaliștilor români: 

"Povestea cu feicniusul eurparlamentarul lituanian Petras Austrevicius a stat asa: dupa frectia organizata la Bruxelles, menita s-o mai scoata nitel la aer pe Kovesi din sufrageria lui Gabriel Oprea, cele doua armasaroaice ale justitiei reformate, cu spinarea rupta, si ale statului de drept cu dintii sparti, Macovei si si Kovesi s-au bagat sa-si faca niste poze cu organizatorii, cu Rebecca Harms si Petras Austrevicius, moment in care Savaliuc s-a apucat sa faca misto de ei.

Razvan Savaliuc: “This is DNA propaganda!”
Petras Austrevicius: “No! It's a fake news!... Sorry, i will be a Trump: you ar fake news!"
Razvan Savaliuc: “I like fake news!”
Rebecca Harms: "I hate lies!"
Razvan Savaliuc: "This picture is a lie!"

Vazand ca nu scapa de gura lui Savaliuc, cei patru le-au dat dracului de poze, care se faceau cu ei raspunzandu-i lui Savaliuc, si au facut pasi mari si repezi catre lift," a scris Mirel Curea pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel