Scandal între protestatari. Răzvan Diaconu de la Corupția Ucide: Doi dintre colegii noștri au rămas fără slujbe

Răzvan Diaconu, unul dintre oamenii din spatele paginii "Corupția Ucide", a reacționat după ce Mălin Bot și Sandy Matei au atacat această organizație.

"Hai să vă zic o chestie, de fapt mă văd nevoit, din respect pentru fabuloșii din spatele CU dar și întreaga comunitate să o fac.

Deci, câțiva, puțini, o știți deja, și eu sunt Corupția Ucide. De fapt, doar un umil admin al unei comunități dar, cel mai prețios, parte a unei fabuloase adunături de oameni deosebiți. Puțini, voluntari, dedicați, cu job-uri, pasiuni, frici, chiar mare aia de bolșevizare, idealuri, dar, mai presus de orice, oameni de acțiune și cu profund respect față de oameni și România.

Oameni care luptă, pierd nopți, zile, bani (ah, da, nici urmă de Soroș ori miliardele sale. Și că să înțelegeți, uneori abia reușeam să facem chetă pentru baterii de portavoce ori mici lucruri atât de necesare în lupta cu diavolul), fac lucruri mărunte sau mai mari, unele bune, altele poate mai puțin. Dar fac. Și îi admir.

[citeste si]

Și mai știu o chestie, fac totul, absolut totul din convingere și voluntar. Personal sunt gata să bag mana în foc pentru ei, moralitatea și calitatea lor în echipa CU.

Ah, da, nu suntem perfecți. Și nici nu vom fi. Și nici nu trebuie să fim. Dar voi, cei care ne criticați și defăimați, aveți idee câte nopți nedormite avem noi la activ, cat au tremurat niste omuleți lipind afișe prin orașe, câte legi ori analize am citit, cum e să îți lași iubita sau copilul dormind și să fugi, în toiul nopții, să mai lucrezi la o chestie cu echipa. Iar dimineața să pleci la muncă.

Dar nu asta e ideea. Văd recent cum prietenii mei sunt linșați, terfeliți ca toate cele, Corupția Ucide este pusă la zid, judecată.

În mare, de românii comozi de canapea, cei care stau pe Facebook și cârcotesc, nociv și agresiv. Animați de câțiva "lideri" mărunți, cu ambiții electorale și frustrări fundamentale.

Fără să gândească, măcar o clipă, că doi dintre colegii noștri au rămas fără slujbe. De ce? Simplu, și-au dedicat atât de mult timp acestei comunități, încât angajatorii le-au zis că e OK, se găsesc angajați cu mai mult timp pentru job și mai puțin, spre deloc, pentru țară. Iar ei au ales să lase jobul", a scris Răzvan Diaconu

"Eroii" Bot și Matei

"Ultima surpriză, "eroii" Mălin Bot & Sandy Matei. Unul e supărat că nu am acceptat vendetta lui personală, atunci când, la un protest, a pus mâna pe microfon și a început o satiră propagandistă, celălalt că noi, Corupția Ucide, am condamnat gestul său. Atunci când a trosnit bătrânelul ăla in fața Guvernului.

Și au început, alaturi de alți acoliții și zeci de români, să ne defăimeze, o adevărată campanie. Scârbos, tare scârbos. De fapt, tradițional românesc, nu ajungi la struguri, arzi via.

Dacă despre Florin Bădiță nu prea mai aveau ce zice, oricum zisese destule "presa" liberă, mai puțin că Forbes l-a recunoscut drept o tânără valoare, au trecut la Oana Dobre, unul dintre voluntarii CU care s-au expus. Nu, nu pentru că vrea faimă, ci pentru că trebuia cineva să vorbească și în numele nostru iar experiența ei de jurnalist o califică. În plus, noi restul am ales anonimatul.

Și a început "dansul".

Personal, niciodată nu aș putea permite asocierea Corupției Ucide cu așa ceva. Oamenii cu manifestări exotice, plini de ranchiună și nocivi, nu consider că sunt sănătoși pentru comunitatea noastră. Punct!

Iar CU este o comunitate "driven by" vocea ta. Noi, echipa, doar ascultăm, analizăm, discutăm și luăm decizii pe care le facem publice pe, pagină. Nu există nici măcar o virgulă în vreo agendă ascunsă sau alte ambiții decât cele publicate pe, pagină. Nu.

Dacă băieții ăștia cu timp liber și frustrări aveau decența minimă de a căuta dialog, de a ne spune păsurile lor, da, eram mai mult decât deschiși să îi ascultăm și să căutăm o rezolvare.

Dar când un individ cu a cărui părere nu rezonezi, își permite să te denigreze, a la PSD, fără logică, scop ori scrupul, ducă-se unde vede cu ochii. E alegerea lui, o respect(am) dar nu putem permite, din respect pentru cei aproape 100.000 de oameni care sunt de fapt Corupția Ucide, să ne asociem cu așa ceva.

Cred că Mălin, Sandy & Co trebuie, înainte de toate, să respecte principiile fundamentale ale democrației, recte, libertatea de a-ți forma o opinie și de a alege.

Și, înainte de toate, obligația de a respecta alegerile celuilalt.

*Ah, ș-acu că se auzi în eter că fac și eu parte din CU, pregătiți-vă să devin sorosist", a scris Răzvan Diaconu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel